Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak jej to powiedzieć

Nie mohgę być z dziewczyną, bo ona nie jest dziewicą. Co mam jej powiedzieć?

Polecane posty

Może i mnie zjedziecie, ale dla mnie dziewictwo dziewczyny jest bardzo ważne. Na tyle ważne, że nie chcę być z tą, gdyż okazało się, że nie jest już dziewicą. Mam prawo z nią nie być, to tylko moja sprawa. Ale nie chcę jej powiedzieć, że to z powodu braku dziewictwa, bo mimo wszystko wstydzę się tego swojego poglądu na sprawę cnoty u kobiet. Jaki inny argument mam wymyślić? Bo boję się, że jak jej powiem prawdę to będzie mnie miała za nienormalnego i dziwnego i jeszcze to rozpowie

Gość następna mądra
niech rozpowie, bedziesz mial powodzenie

Gość ciocia dobra rada.
zacznij od słów - jestem debilem :)

Gość gslifrerogrerio
a czy ty jestes prawiczkiem??

Gość mial
no własnie ty jeteś prawiczkiem??

zebys tylko kochany nie szukal zony do smierci.... Czasy sie mienily. A nawte jak poznasz dziewice , to moze miec paskudny charakter :) Powiedz jej ze nie jestes jeszcze gotowy na zwiazek powazny, mimo ze ona jest fajna dziewczyna.

Gość gslifrerogrerio
moze nie jest dziewica, bo tak juz sie jej zycie potoczylo, ale jest super dziewczyna? a spotkasz dziewice p o j e b a . A moze to ta milosc twojego zycia, zastanow sie, bo pozniej mozesz zalowac,ze ja straciles, a drugiej takiej juz nie spotkasz, zreszta nie wiemy jaki jestes.

Gość następna mądra
jestem za szczerością w tej materii to zaleta, że facet chce dziewicę (jeśli jest prawiczkiem) I u mnie ma plusa Czasy się zmieniają ale dla niektorych pewne rzeczy były są i bedą ważne I nikomu do tego więc bądź z siebie dumny

Gość następna mądra
ale przekreślać ludzi nie można, jeśli ją kochasz, zaakceptuj to

Jestem prawiczkiem. Uważam, że powinieniem związać się z dziewicą

Gość następna mądra
no to sprawa jest prosta: postaw sobie pytanie czy ją kochasz, a dalej wiesz co robić i nie pytaj się nas

Gość gslifrerogrerio
a ja sie ciesze, ze moj maz nie byl prawiczkiem:) Przynajmniej byl doswiadczony, wiedzial co i jak i wprowadzil mnie w ten "piekny swiat" :D

Gość ciocia dobra rada.
właśnie, po co topik w ogóle ? głupia prowokacja.

A w ten związek nie chcę się angażować, bo bym nie przebolał jakbym nigdy nie miał dziewicy. A ja się boję, że się za bardzo do niej przywiąże i jeszcze poproszę o rękę itp. I będzie małżeństwo gdzie mąż nie spał wcześniej z inną, a żona spała wcześniej z innym. To niesprawiedliwe

Żyjemy w czasach kiedy dziewczyny są pod presją. Pomyśl sam, co może czuć dziewczyna kiedy jest wyśmiewana ,że w wieku 20 lat jest dziewicą? To po pierwsze, bo tak się zdarza i to coraz w większych kręgach. Po drugie...czasami dziewczyna utraci dziewictwo nie z tym, co trzeba. Ok, błąd, ale go kochała, więc chciała mu to udowodnić. Faceci chcą dziewice? No to sobie czekajcie z tym do ślubu, a mały procencik mężczyzn to robi. Do autora, będziesz czekał do ślubu z seksem np. 3 lata?

Gość ciocia dobra rada.
w twoim przypadku świat jest w ogole niesprawiedliwy...szkoda, ze nikt cię nie chciał, ale nie rob z tego filozofii życiowej :)

Gość nie ma sprawiedliwości
na świecie :P

w pewnym sensie cię rozumiem, bo ja też nie chciałambym chłopaka ktory zaliczył pewne grono kobiet,brzydziałabym się nim, ale gdyby to była tylko 1 partnerka stala przed to ok. chociaż uważam, ze wiele można stracić tak myślać, miłość swojego życia, ale cóż...

Gość gslifrerogrerio
prowokacja, widac jak nic, chyba tylko oszolom nie z tej planety moze miec takie poglady. NIESPRAWIEDLIWE!!! buahahhaa

Nie chcę czekać do ślubu, ale żonę chciałbym mieć rozdziewiczoną przez samego siebie, a nie innego

Jllsi traca cnote bo sa pod presja to sa glupie. Podobnie jesli robia to zeby udowodnic milosc! Mowiac ze czasy sie zminily mialam na mysli to, ze jest wieksze przyzwolnie spoleczne, i zdarza sie ze faktycznie ludzie sa razem, dziewczyna uwaza ze kocha, hce byc w pelni z mezczyzna. Pozniej nastepuje rozstanie, moze cierpi, ale czasu nie cofnie. Utrata dziewictwa nie swiadczy o tym ze dziewczyna nie jest wartosciowa.

Gość szklanka ginu
goń sie debilu

Gość jakaka
Nie mów jej prawdy, absolutnie. Narazisz się na śmieszność. Dziewczyna poczuje się urażona i odreaguje wyśmiewając się z ciebie. Wymyśl cokolwiek innego.

Gość elkakonskie
po co z nia jestes robisz jej tylko nadzieje ranisz ja powiedz ze nie chcesz z znia byc bo nie jest dziewica i juz była z innym nie wstydz sie tego przeciez to normalne zxe lubisz panny nie dotykane hehehe ale z ciebie musi byc kolo hehehehehehehehehe szkoda tylko mi tej dziewczyny narobiłes jej niepotrzebnie nadzieii :(:(:(

Yu Chin popieram to co napisalas w 100%, ja mialam na mysli mezczyzn ktorzy zaliczaja co popadnie i gdzie popadnie takiego wlasnie na pewno brzydzilabym sie..dlatego nie dziwie się płci przeciwnej ze w pewnych sytuacjach maja takie a nie inne zdanie.

Oczywiście, że głupie są. No ale jednak tracą to dziewictwo przez swoją głupotę bo nie wiedzą, że źle robią.

Gość kanapka z serem
a co jesli znajdziesz dziewicę, rozdziewiczysz ją ale do slubu nie dojdzie, bo poprostu wam nie wyjdzie?

Gość KTO SIE GRYZIE
Człowiek z takimi zasadami na pewno poczeka do slubu :)