Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak jej to powiedzieć

Nie mohgę być z dziewczyną, bo ona nie jest dziewicą. Co mam jej powiedzieć?

Polecane posty

Jak już będę miał jedną dziewicę w życiu i nam nie wyjdzie to mi starczy, kolejnej szukać nie będę. A z tą dziewczyną długo się tak nie spotykam, dla jej dobra wolę się z nią kulturalnie i grzecznie rozstać. Nikt do związku nie zmusza. A gdybym z nią został to napewno bym jej w jakichś kłótniach wypomniał to, że spała z innym. Wolę nie męczyć jej i siebie

Gość jaaaaa20
a ja ciebie rozumiem,sama jestem dziewica i chce prawiczka i wiem co czujesz,ja bym tego nie przebolala ze facet mial przede mna inna i w tym wypadku to jest normalne-glowa do gory,mniejsze sa szanse na znalezienie ciekawego prawiczka niz ladnej dziewicy:)

powiedz jej że fakt posiadania błony jest dla ciebie wazniejszy od miłosci - na pewno zrozumie ;)

Bo chce wartościową, porządną i moralną cnotliwą dziewczynę

A nie jakąś szmatę co uprawiała przygodny sex, spała już z wieloma facetami i szybko z każdym szła do łóżka

Gość konstantyna
Pewnie, racja... pajacu. Nie wiąż się z nią, rzuć ją kłamiąc o przyczynie, następnie poszukaj sobie dziewicy świętojebliwej (najlepiej takiej która okamie Cię ze jest dziewicą), później się rozstaniecie bo to nie będzie miłość. By usprawiedliwić fakt że rzuciłeś tę obecną będziesz próbował przez pół roku dotrzymac obietnicy i się już z żadną nie wązać. Zkładamy jednak ze jesteś zdrowy psychicznie i tak nie będzie. Pchany popędem nie będziesz już pytał o dziewictwo i zakochasz się w kurwiszonie, którego będziesz siódmym z kolei nabytkiem ale zauważy ona u siebie pierwsze oznaki stzraeznia -zapragnie się ustatkować. Jesteś porządnym facetem z zasadami, ona to doceni i tak oto zostaniesz mężem największego lachociaga dzielnicy a przynajmniej dupy rzniętej przez przynajmniej 5 przed Tobą. Ale będziesz zadowolony bo polubisz się gzić! A ta dziewczyna którą chcesz zostawić... czasami po pijaku (jak już żona cie zdradzi) wspomnisz ją i będziesz płakał siedząc na kiblu z majtasami spuszczonymi do kolan. MIłęgo życia ! Idź przez zboże...

Gość konstantyna
"Bo chce wartościową, porządną i moralną cnotliwą dziewczynę A nie jakąś szmatę co uprawiała przygodny sex, spała już z wieloma facetami i szybko z każdym szła do łóżka" POdobno, imbeculu ta którą chcesz rzucićmaiłą tylko jednego faceta więc seks nie był przygodny. I na pewno nie poszła z nim szybko do łóżka. p.s. -jak ją okłamiesz -będziesz dopiero śmieciem. Ona zasługuje na to by znać przyczynę dla której chcesz przerwać znajomość. p.s. -jesteś niezrównoważony i albo uroiłeś sobie ten problem albo szukasz uspraweidliwienia dla własnego strachu przed pierwszym razem -żałosne.

Gość daakaak
Przestańcie po nim jeździć!!!! To nie jest 3o-letni gnój, który spuszczał się, gdzie tylko mógł, a potem mu się dziewicy na żonę zachciało. Chłopak jest młody, wrażliwy, sam nie miał nikogo, może jeszcze zmieni poglądy, ale na razie jest na takim etapie i jego prawo. Ja cię gościu rozumiem, tylko podaj jej inny powód dla własnego dobra. Bo ona cię potraktuje i obgada jak 90% respondentów tutaj.

Gość Atos
Po prostu powiedz jej koleg, że chcesz być z dziewczyną da\la której będziesz pierwszy i jedyny a w zamizn dajesz to samo... Ja szukam takiej samej i nic nikomu do tego...

Gość Atos
sorki- miało byś pierwszym i jedynym...

dobra ludzie, nie spuszczajcie sie tak nad tym topikiem, to tylko prowokacja!!! :D :D :D

To jest porządna dziewczyna fakt, ale wolałbym teraz mieć dziewicę

Gość dokikokiko
przecież on sie boi tego, że niedziewica go wyśmieje, że seksu nie umie uprawiać. chłopie odwagi!!!

I pisałem, że nie jestem już prawiczkiem, że miałem w łóżku kobietę, ale ona dziewicą nie była i teraz chce sobie to odbić

Po prostu jednym z planów na życie jest dla mnie mieć jedną dziewicę. Facet musi mieć jedną dziewicę pozbawić cnoty, niekoniecznie akurat chodzi tu o własną żonę

Gość rzuć tą szmatę
znajdź porządną pannę. po co ci jakaś niedziewica. pewnie straciła cnotę w wieku 14 lat :(

Gość Jarex21
Najlepiej znajdź sobie dziewicę po 18-stce. Większość pełnoletnich dziewic to pasztety, których nikt nie chciał