Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość big help

Jaka pogoda na 4 sierpnia!!!!!!!!!!??????????

Polecane posty

Gość big help

Znacie prognoze na ten dzien, ale taka wiarygodna, bo ja w necie znajduje roznosci ...!?

Gość panczurka
Ja czytałam kilka dni temu na onecie, że od 2 sierpnia mają być upały. I myślę, że tak będzie, bo zawsze na Woodstock są upały (3-4 sierpień). No może raz tylko padało. Ale ogólnie zawsze ten weekend jest gorący ;)

Gość Ja bym chciała
Słoneczny, nie upalny dzień, bo bolerko z długim rękawem mam

Gość big help
A slyszeliscie cos o deszczu, bo na twojapogoda.pl sa prognozy 16dniowe i na ten dzien w calej Polsce chmurki z deszczem ... Ja nie chce deszczu w dniu slubu!

Gość big help
Podnosze!

Gość trochę nienormalna jestes ....
pytasz o pogodę jakby cała Polska miała miec taką samą .... podaj chociaż przybliżony obszar, to można pogdybać ..... poza tym w tym terminie najprawdopodobniej będzie brzydko, będzie padać i powróci jesienna szaruga .... teraz jestes zadowolona?

Gość pogodynkaa
W piątek ślicznie, a w niedzielę pada. W sobotę pogoda zależy od godziny i obszaru.

Gość
bighelp u mnie padało (i to bardzo) chociaż też od czwartku zapowiadali upały i jakoś to przeżyłam mimo, że wcale mi się to nie podobało... ale za to wszyscy mówili, ze będziemy mieć dużo kasy :) (powinnam zacząć grać w Totka :)) Trzymam kciuki żeby ci sie pogoda udała :)

Gość windom earle
nikt nie jest w stanie przepowiedzieć pogody w tygodniowym wyprzedzeniem. to są wszystko spekulacje :P tak na serio, to z tych swoich radaró mogą raptem na kilkanaście godzin pewnie przepowiedziec pogodę. reszta to życzeniówka

Gość tez sie obawiam
a co z sesja zdjeciowa jak spadnie deszcz albo bedzie tak pochmurno?

Gość piekarnik
skoro w piątek (3.08.) http://pogoda.wp.pl/date,2007.08.03,mswitch,0,polska.html to w sobotę też raczej nie będzie oszałamiająco :O

Gość big help
WIELKOPOLSKA< jaka pogoda? Czy mozna zaufac temu co pisza na onecie? Nie wiem jaka jest ich wiarygodnosc.

Gość kruczek piwny
o witam panczurko :-), ja sie obijam zamiast wziąć sie za konkretną robotę, też mnie interesuje jak będzie 4 sierpnia :-), ale zawczasu przełożyłam plener, trzymajmy kciuki, żeby nie lało

Gość panczurka
Cześć kruczku piwny. Trzymam kciuki! Tak jak Wam, mi również zależy tego dnia na ładnej pogodzie :)

Gość HMMMMMMMMMMMMM
Coś czuje , że będzie zimno . Wczoraj wieczór był bardzo chłodny - taki w stylu kwietnia lub połowy października . Kurcze człowiek wybiera środek wakacji , a tutaj takie anomalia pogodowe sie tworzą...

Gość big help
No wlasnie, wybralam lato, a nie jesien!!! Ten cholerny deszcz jest nie na miejscu, mam lokal z pieknym ogrodem i alejkami, chcialam, aby bylo cieplo i cudnie do zdjec i spacerow dla gosci... :-( Wyjdzie na to, ze moglam lepiej wybrac pazdziernik, bo ma byc bardzo cieply, powyzej normy (a wrzesien ponoc zimny) ...ale to tylko prognozy dlugoterminowe :-( ktore sie nie za bardzo sprawdzaja.

Gość nononoooo
temperatura ok 17 stopni opady dość spore duża wilgotoność powietrza czasami pojawi się słońca (w godzinach 12-14)

Gość troche nienormalna ....
jak widać pogoda kiepska, jak przewidywałam .... teraz pewniejsza pogoda jest w październiku niz w lipcu lub sierpniu ... ja bralam slub wlasnie w październiku i mialam cudowną, letnią pogodę.... szkoda mi was troche, ale same wybralyscie, wiec teraz nie czas plakac tylko szukac ladnego parasola ....

Gość a w jakim województwie mieszka
sz? Bo w łódzkim jest piękna pogoda :)