Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franek z budowy

Czym jest dla was szczescie ?

Polecane posty

Gość franek z budowy

ten topik wyjatkwo nie bedzie o cyckach :D za sprawa 123q Duzo ludzi na kafe pisze o swoich problemach a ja na przekor zapytam sie czym jest w takim razie szczescie? Szczesciem jest przezyc swoje zycie godnie i jest to umiejetnosc rozwiazywania swoich problemow czyli sztuka wyboru. Jest to takze umiejetnosc dostrzegania swiatelka w tunelu gdy nie wszystko uklada sie po naszej mysli. Nie kazdy rodzi sie zdrowy bogaty piekny i slawny ale kazdy moze zyc godnie.

Gość hjgg
dla mnie szczesciem jest byc zdrowym, miec kochających rodzicow i chlopaka.

Gość przecież juz je ma to widać

Szczęście to zdrowie,miłość,spęłnienie.Szczęście to zdrowe dzieci i rodzina.

Ładnie to Franku ująłeś :) Dla mnie Sczęście to cieszyć się małymi rzeczami. Bo ktoś kiedyś mądrze powidział,że czekająć na wielkie szczęście można przegapić te małe szczęścia. I ja się z tym zgadzam!

Gość Nikita....
wstaje kolejny dzien,usmiecham sie do odbicia w lustrze,slucham muzyki,spiewu ptakow.Przychodze na oddzial,usmiecham sie do czlowieka,ktoremu kazdy dzien odbiera nadzieje na jutrzejszy wschod slonca.Wnosze usmiech i spokoj,uscik dloni,dobre slowo,Bedzie lepiej,zaspiewamy razem piosenke,odmowimy modlitwe....Ogladamy kolejny wschod Slonca:D

Gość kuunia
Brawo Franku za temat.Dla mnie szczęsciem jest samo życie choć nieraz daje w kość o czym wiele razy się przekonałam:(.Ale za każdym razem próbuję się podnieść i zobaczyć że wokół mnie są ludzie którym jest gorzej.Szczęście to też zdrowie,miłość,pogoda ducha i przyjazń taka prawdziwa której ciągle szukam :).Pozdrawiam Cię Franku.

Gość hmmm..........
Szczęście... to zdrowie i miłość. Mój mąż, którego kocham i który zawsze może na mnie liczyć. Moje uśmiechnięte dziecko radośnie wyciągające do mnie swoje małe rączki, ufające mi bezgranicznie. Moja szczęśliwa mama, której oczy się smieją, jak nas widzi :-) Szczęściem jest bycie dobrym dla innych, szczęściem jest pomagać. Szczęściem jest potrafić kochać. Szczęściem jest być kochanym :-)

Gość kocham meza
aktualnie od kilku miesiecy moim najwiekszym szczesciem jest moj maz i to ze nasza milosc kwitnie z dnia na dzien ❤️ a teraz dodatkowo mam 2 szczescia bo mam w sobie nasze male dzieciatko :)

szczęście to jak jest się zdrowym i jak ma sie zdrowych najbiższych, Szczęście to umiec cieszyć się z błahostek Szczęście to radośc drugiej osoby