Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila233

problem z chłopakiem, on nigdy z nikim nie był

Polecane posty

Gość kamila233

szybko zostalismy para ale on nigdy wcześniej z nikim nie był, nie wiem to się czuje zresztą on tego nie ukrywa,nie chciałabym go zagłaskać ale nauczyć pewnych zachowań,nie chce sie za nim uganiać ale jakoś zbliżyć tzn żeby on się do mnie chciał zbliżyć,do tej pory to faceci bardziej mnie uczyli, denerwuje mnie czasami jak zartujez róznych rzeczy ale on po porstu chyba nie wie co czasami robić, zalezy mi na nim bo jest chłopak inteligentny i przystojny ale jak go osmielić? i do siebie zbliżyć? w taki sposób zeby sie nie narzucac

Gość croll
ale co jest nie tak??

A jak wogóle udało Ci sie doprowadzić do tego że jestescie razem?? to on o Ciebie zabiegał?? Bo ja też mam kumpla który z nikim wcześniej nie był, widzę po jego zachowaniu ,że mu na mnie zależy jednak ciągle ma jakieś opory i nie potrafi mi tego powiedzieć wprost. a ja tak bardzo chciałabym z nim być:(

Gość kamila233
to że nie chce z niego wyciagać na siłe informacji,co lubi itd chciałabym zeby się we mnie moze zakochał z czasem albo czasem napisał ze mu sie ze mna dobrze rozmawia czy cos a on nic...wszystko jest fajnie tylko on strasznie zamknięty w sobie jest

Gość kamila233
spotykalismy się przy okazji róznych imprez,na imieninach wspólnych znajomych i pewnego dnia sie pocałowalismy i tak zostało

My też sie często widujemy nawet bardzo często ale to wciąż jest na stopie kolezeńskiej. Nie wspomnę juz o tym , że poznałam juz jego rodzinę a on moją. Wszyscy widzą w nas parę a on dalej nic nie robi w tym kirunku żebysmy nią zostali- to jest najgorsze.

Gość kamila233
i tyle?

Gość facet38
musicie przejąć incjatywę, krok po kroku do przodu... ...a najlepszy sposób, to strój na wampa i dużo, dużo sexu! :D