Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwnie sie czuje

Kochane, mam do Was pytanie!!!!!!!!!!! Pomozcie prosze

Polecane posty

Gość Dziwnie sie czuje

Kochałam sie ostatnio z moim chlopakiem, bylo cudownie ,ale teraz boje sie ze moge byc w ciazy :( Napisze Wam jak to wygladalo a Wy napiszcie czy jest ryzyko . Najpierw korzystalismy z gumki, potem ja zdjal bo chcialam 69, pozniej nalozyl nowa, uzyl jej moze 30 sekund i wyszedl, a ona zostala we mnie.... Dodam ze nie "doszedl" we mnie.... Jest jakies ryzyko?? pomozcie prosze

Gość oooooo tak właśnie
jest ryzyko - po 3 godzinach i 15 minutach po stosunku będziesz w ciąży!a jeżeli wcześniej była pozycja 69 to urodzisz chłopczyka!

Gość Dziwnie sie czuje
20

Gość oooooo tak właśnie
a jeszcze powiedz jaki masz kolor oczu a powiem ci kim w przyszłości będzie Twój syn:D

Gość oooooo tak właśnie
czego oczekujesz po takim topiku? Że ktoś Cię uspokoi że nie będzie ciąży? Każdy organizm jest inny - jedna kobieta ma owulację w 8 dniu cyklu inna w 18 - nie ma reguł!

Gość Dziwnie sie czuje
Wiem ze lepiej nie ryzykowac, zawsze bardzo uwazam, ale tym razem bylam troszke pijana i niestety :( A teraz zaluje bo sie boje ze cos moze byc nie tak :(

Gość oooooo tak właśnie
ja mam właśnie 18-19, więc w Twojej sytuacji miałabym duże szanse!

Gość Dziwnie sie czuje
Nie oczekuje zeby ktos mnie uspokajal .Pytam tylko czy jest taka mozliwosc.... On "doszedl" dopiero pozniej, poza mna.....

Bzdura.Przecież nie doszło do wytrysku,a ponadto to druga część cyklu.

Gość oooooo tak właśnie
matyldo - zaczynam starania o dziecko - kilka ostatnich cykli mam monitorowanych. Zapewniam Cię że w drugiej połowie cyklu u mnie występuje owulacja ok 18-19 dnia i wszystko jest ok. Ale fakt faktem wytrysk raczej powinien być w środku, żeby była ciąża.

Gość Dziwnie sie czuje
Wiem ze wytrysk powinien byc w srodku ale czytalam ze przed wytryskiem tez wydostaje sie mala ilosc plemnikow... Mam nadzieje ze wszytsko bedzie w porzadku....

Gość oooooo tak właśnie
powodzenia Ci życzę i tego, żeby było tak jak myślisz. Ale nie pytaj o takie rzeczy na forach internetowych, bo tutaj rzadko trafia się na odpowiedź pielęgniarki (ukłon w stronę matyldy) a po co ktoś Ci ma napisać coś czym będziesz się zamartwiała przez następne 2 tygodnie zanim okaże się że i tak jest wszystko w porządku:)

Gość oooooo tak właśnie
matylda 33 a ja mam nadzieję że niedługo mamą zostanę:)

Gość Dziwnie sie czuje
Wiem wiem, zdaje sobie sprawe ze moga znalezc sie osoby ktore mi napisze ze jest mozliwosc zebym byla w ciazy.. Ale chyba napisalam tu bo po cichu liczylam na to ze mi napiszecie ze jest w porzadku.... Marze o dzieciaczku, ale jeszcze nie eraz.. Moze za rok jak skoncze studia....

Gość oooooo tak właśnie
więc sama widzisz, że raczej szanse na ciążę bliskie zeru:) Nie zamartwiaj się niepotrzebnie, bo stresy tylko Ci cykl rozregulują, coś Ci się przesunie i dopiero się stresów najesz - będzie dobrze i tyle!

Gość Dziwnie sie czuje
Dzieki za wsparcie kobietki :*

Gość oooooo tak właśnie
matylda 33 dziękuję 🌻

Gość Dziwnie sie czuje
oooooo tak właśnie - ja tez trzymam kciuki i zycze slicznego i przede wsyztkim zdrowego bobaska

Gość oooooo tak właśnie
ja Tobie również - ale dopiero wówczas gdy będziesz na niego gotowa:) Uciekam - pa 🖐️

Gość Dziwnie sie czuje
Trzymaj sie cieplo , pa 👋