Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kacha111

Ortopeda Łódź

Polecane posty

Potrzebuje dobrego ortopedę z Łodzi. Jeżeli ktoś zna niech poda nazwisko i gdzie przyjmuje (adres itp.) i ile bierze za wizytę :P

ja też szukałam i w końcu się nie doczekałam. Na pogotowiu nie chcieli mnie przyjąć, a miałam stłuczoną nogę bo mi cięzki przedmiot spadł na stopę. Po 3 tygodniach ból tyle o ile przeszedł ale do ortopedy się nie dostałam. Masz skierowanie od lekarza 1 kontaktu?? Jeśli tak to spróbuj w szpitalu Kopernika. Pozdrawiam

ja ogolnie to jestem pod opieka ortopedy no ale strajkuje a z reszta mnie i rodzicow denerwuje bo za kazdym razem mowi mi ze mam cwiczyc czworoglowe i brac tabletki a to mi nie pomaga wiec chce zmienic lekarza, bo mam nadzieje ze inny wpadnie na cos lepszego... Lisia czapa a w koperniku sa dobrzy lekarze?? i czy nie strajkuja?? ja zawsze chodzilam do matki polki...

wiesz co? nie wiem czy strajkuja czy nie i czy są dobrzy, bo potrzebowałam tylko jednorazowej wizyty ale i tak się nie doczekałam.Zresztą to było rok temu jakoś. W koperniku jest osry dyżur a poza tym ze skierowaniem przyjmowali. Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś zadzwoniła i spytała lub po prostu pojechała tam, wtedy dowiesz się dokładnie....ale ja miałam wrażenie że gdybym miała strzaskaną nogę i we krwi to wtedy może łaskawie by mnie przyjeli...mój problem to dla nichc był pikuś i nie chcieli sobie głowy zawracac chyba;))))) trzymaj się pozdrawiam

no niestety tacy sa lekarze... kilka lat temu mialam stluczone kolano pojechalam do szpitala (nie pamietam do jakiego ale napewno nie Kopernik) to mnie tez nie chcieli przyjac stwierdzili ze mi nie jest potrzebna pomoc, pojechalam do Matki Polki i mi pomogli. A teraz potrzebuje jakiejś poradni ortopedycznej... poszukam na stronie Kopernika czy jest tam poradnia ortopedyczna (a napewno jest) i wezme numer i moze zadzwonie :P

zadzwoń zadzwoń, nic nie szkodzi spróbować:)))) w razie czego powiedz, że Cię boli, poudawaj trochę, bo jak idziesz po prostu na konsultację to szkoda im czasu....niestety takich czasów się doczekaliśmy, nawet jak chcesz iść do lekarza a on nawet jest wolny to dopuki kość Ci nie wystaje i nie wykrwawiasz się na śmierć to nie spojrzy na Ciebie;))) smutne ale prawdziwe.... powodzenia!

Ja bym wolala isc prywatnie bo nawet jezeli mi sie uda dostac na nfz do poradni ortopedycznej to termin bedzie gdzies za jakies 2 miechy a musze isc jeszcze przed wrzesniem...:P no tezzalezy mi na dobrym lekarzu zeby moze na moje schorzenie polecil cos innego a nie tylko tabletki:P

dr Perner chirurg ortopeda z Łodzi leczyl mnie kilka lat temu, to jest tesraz jakas spolka co buty ortopedyczne produkuje, kiedys dr perner mial klinike na struga, mialam zwichniety staw biodrowy i powiklania, wyleczyl mnie szybko teraz to przeniesli na inny adres ale zadzwon, warto to dobry specjalista Doktor Perner Sp. z o.o. ul. ks. W. Tymienieckiego 22/24 90-349 Łódź tel. +48 42 6748384 fax +48 42 6767185

Gość Radek36
A ja polecam dr Lik Clinic na Rewolucji 52 i pracujących tam dr Widawskiego lub Przybyła.

Gość Radek36
jeszcze podam stronę internetową: www.drlikclinic.pl

Ja zimą zerwałam więzadła krzyżowe w kolanie w Zakopcu i tam w szpitalu mi usztywnili nogę i zaopatrzyli ale kazali zgłosić się na wizytę w miejscu swojego zamieszkania.Poszłam więc zapisać się do poradni ortopedycznej na NFZ ale musiałabym czekać miesiąc:/ Zdecydowałam się iść do poradni prywatnie, wybrałam tę http://www.salve.pl/Poradnie-specjalistyczne/ortopedyczna,101,0,10 gdzie bez problemu można umówić się na wizytę przez internet i już na drugi dzień byłam u lekarza. Jak to na prywatnej wizycie wszystko szybko, bezproblemowo i w miłej atmosferze a lekarz do którego się umówiłam w ciemno okazał się świetnym specjalistą także polecam:)

Gość gość
ja zdecydowanie polecam sprawdzić doktora Laskowskiego ( www.maciejlaskowski.pl ). mojemu tacie pomagał ze stawami i naprawdę teraz widać różnice... nie ukrywam, że martwiłam się bardzo, dlatego specjalisty szukaliśmy długo, ale w końcu się wszystko udało załatwić!

Gość feevv
Bardzo polecam Panią doktor Krystynę Lesiuk - Doceniam doświadczenie. Trudno znaleźć ortopedę z prawie 40 letnią praktyką w Łodzi. Lepszej, merytorycznej opieki raczej nie ma szans znaleźć lokalnie.