Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma_już_dosyć

MOŻE MIEĆ KAŻDĄ - JAK GO ZDOBYC?

Polecane posty

Gość ma_już_dosyć

poczaruje i zostawi bardzo zalezy mi na chłopaku ale jemu chyba niebardzo namnie :( to mnie boli bo poczarował a teraz sie nieodzywa czuje sie taka naiwna :( ale i tak chciałabym byc z nim moja przyjaciołka gada ze zal mi mnie, ze on mnie tak zlewa a ja dalej za nim wzdycham, ale nie umiem sie od tego uwolnic i coraz gorzej mi z tym juz raz ktos mnie skrzywdził i teraz znowu źle trafiłam :( sa tacy faceci co lubia byc zdobywani? czy takie zachowanie ich zniecheca? niech ktos mi pomoze :(

Gość sadman
ale co zostawil cie czy co?

Gość pilnie potrzebujaca
jak facet chce to sam sie o to zatroszczy. Jak nie chce to Twoje wzdychania nic nie pomoga, fajnie ze bys chciala, ale jak on nie chce to nic, zupelnie NIC Ci nie pomoze!!

Gość okio
a co ci zrobil ze cie zostawił?

Gość doobraraadatylkodługosiegotuje
to udawaj, ze Ciebie nie może mi8eć - wjedź mu na ambicję

Gość ma_już_dosyć
tzn byłam kiedys na imprezie - tylko mnie nie tyrajcie sama wiem ze to jest teragedia i nigdy tego nie pochwalałąm ale jestm tylko człowiekiem wiec byłam na imprezie tzn. na baletach i byłam juz mocno wcieta i on tez i zaczepił mnie tanczylismy zaczelismy sie całowac i wyszlismy i doszło dalej :/ ale potem jeszcze utrzymywalismy kontakt tazn smsami spotkalismy sie raz na spacer potem drugi raz i znowu sie kochalismy myslałam ze cos z tego bedzie a on sie chyba tylko pobawił i nic :( teraz nawet nie pisze :(

Gość franek z budowy
kulaj to ty???????????????????

Gość ma_już_dosyć
sex to nie jest dla mnie jakas zabawa wiec niechiałabym zeby nasza znajomosc sie skonczyła ze było i mineło :( czuje sie teraz tragicznie z poczatku nie załowałam ze tak sie stało bo on mi sie podobał ale teraz załuje tego bo znowu musze cierpiec :(

Gość Tomcio z Paluch
dziewczyno ile Ty masz lat? 17? Przelecial Cie, jestes dla niego latwa, pisal bo myslal ze sobie podupczy jeszcze a pewnie znalazl inna latwa w dodatku ladniejsza od Ciebie. C'est la vie nie licz na nic.

Gość ma_już_dosyć
fajnie....:(

Gość ma_już_dosyć
nie wiem jak mozna byc takim egoista

Gość ma_już_dosyć
moze i 17 ale co to znaczy ze jak mam 17 to nie mysle i nie czuje?