Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaa

Jak to jest z tymi facetami?

Polecane posty

Gość ciekawskaaaaa

Poznaję chłopaka, lub tylko widzę ;) i mysle, sorry nie mam szans, nawet nie próbuję, bo myslę sobie, że on powinien mieć super laskę, a potem okazuje sie, że to taka szara mysz, która ginie na ulicy. Nie, żebym sie wywyższała, bo nie jestem idealna, ale to nie fer... bo ja się wycofuję, myslac, ze nie mam szans... a potem się okazuje, ze wcale nie byłam taka przegrana.

Gość bo widzisz....
szara myszka jest łatwijesza ;) nie trzeba sie starac by ja miec i nikt jej nie odbije ;)

Gość Patilos
Mama mi mówi. Bierz się tylko za te najładniejsze

Gość aniaa..
wazniejszy jest charakter, oczywiscie z wygladu tez musi byc oki,, ale wyglad to nie wszystko..

Gość musisz robić pałe

Gość Patilos
Mama mi mówi. Te brzydkie to zazwyczaj mają kiepski charakter

Gość charakter to też nie wszystko

Gość Patilos
Ja mam apel to wszystkich chłopaków. Bierzcie się za te które wam się najbardziej podobają. Po co macie zniżać poprzeczkę. W jakim celu ?

Faceci boją się pięknych kobiet. Myślą,że nie mają szans albo nie sprostają wymaganiom w przyszlości. Z myszą jest prościej :) no i można takiej czymś zaiponować i jaka ona będzie szczęśliwa,że ktoś ją chcial... LOL

Gość draska
a ja nie wiem jak to jest z tymi myszami, bo faceci lubia dziewczyny z charakterem, a te myszki zazwyczaj sa takie ciche i niepozorne. Sama zreszta taka chyba jestem ni to ladna ni brzydka, jestem spokojna a dla facetow oznacza, to, ze nie mam charakteru no i odpadam w przedbiegach

Gość tomuś17926
ja też tak mam.. nie \'\'atakuję\'\' dziewczyny dość łądnej bo spalam sie tzn myślę sobie że nie mam u niej szans bo tak ka super dziewczyna to penie ma tak przystojnego faceta że ja mu mogę co najwyżej buty wiązać a później okazuje sie że ten facet to taki pokraka że szok!!nie! nie jestem narcyzem!!! ale żadko sie zdarza zeby pbyła para gdzie ładny facet jest z łądną dziewczyną

Gość draska
o kurde ja spotykam samych ladnych czyli ja musze byc ta druga chlip chlip