Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wyglada

Pakuje zakupy sama....

Polecane posty

Gość nie wyglada

Poszlam dzis do sklepu, zakupy zawsze pakuje sama bo kasjerki napchaja w jedna reklamowke wszystkie produkty a ja potem ide i boje sie zeby mi to wszystko nie polecialo. Wiec stoje przy kasie, biore torbe i zaczynam pakowac, kasjerka zabiera mi ja i mowi, ze ona musi pakowac bo od szefa jej sie oberwie. Wiec ja OK. No i widze, bierze ta przezroczysta reklamowke i wklada chleb, mleko, soki, wedline, szampon. To ja jej mowie, ze torba peknie. A ona, ze nie skadze. No i ja tylko wzielam z lady i bach... poszlo... Baszczescie nic sie nie uszkodzilo. Dlatego, zawsze sama PAKUJE!!!!

Gość graatulacje dla tej pani

Gość nie spotkałam sie jeszcze
z czyms takim a jesli natkne sie kiedys ... to biedny będzie ten nieszczęsny SZEF z Bożej łaski...🖐️

Gość Kowal3
Przede wszystkim nigdy nie używam tych plastikowych torebek, zaśmiecających środowisko. Zawsze mam własną torbę gospodarczą i pakują "z pomyślunkiem", tak aby mydło nie stykało się np z wędliną

w auchan to standard, ze kasjerka pakuje zakupy - ale zawsze robią to z głową... nigdy mi się nie zdarzyło, żeby zakupy spożywcze trafiły do tej samej reklamówki co kosmetyki i chemia....

Gość kupuę w auchan
bo bardzo mi pasi zapakowanie gór żarła i innych dupereli

Gość pusty ...
Ja też robię zakupy w Auchan :D u muszę się zgodzić, że tam kasjerki/kasjerzy pakują produkty z głową ... chemia z chemia, nabial z nabialem itd.

Gość nie wyglada
No w auchan mi sie to nie zdarzylo, ale w takich marketach osiedlowych to tak.