Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forty16

pomóżcie! co robić ??

Polecane posty

Gość forty16

poznałam chłopaka i mam się z nim spotkać ale boję się tego. nie chcę żeby było jakoś niezręcznie a przede wszystkim nie chcę wyjść na idiotkę. proszę niech ktoś doświadczony w randkach podpowie co zrobić żeby była ona udana. (np.co robić o czym gadać itp.) proooszę

Gość napisz smsa co ci szkodzi
badz soba :)

Gość No kuuurwaaaaaaaaa
nie gadac o rzeczach o ktorych nie masz pojcia :) i nie stresowac sie ;)

Gość forty16
łatwo powiedzieć. wiem że wymyślam ale taka już jestem

Gość dobra randka
Przede wszystkim luz, nie staraj sie na siłe zrobić na nim wrażenie, bo zje Ciebie trema. Najlepiej byłoby jakbyś na randkę szła jak na spotkanie z kolegą, którego nie musisz niczym zaskoczyć. Jesli jesteś osobą nieśmiałą to koniecznie zmień nastawienie, trudna jest rozmowa z kimś małokomunikatywnym. Otwórz się i wyluzuj. Acha i nie mysisz jemu od razu mówić całego zyciorysu .... zastap go innymi lekkimi tematami ... w koncu są wakacje :). Powodzenia

Gość dobra randka
lekkie tematy znajdziesz tutaj na tym forum jest ich tysiace. na pierwszy rzut opowiedz jemu o swoim hobby. Napewno sie czym interesujesz i możesz o tym gadać godzinami. Będzie super jeśli on bedzie miał zblizony. Teraz sobie przypomniałam .... kiedyś wracałam do domu z pracy i spotkałam kolegę. Nawet nie wiedziałam że mamy wspólne hobby. Skonczyło sie na tym że 2 razy on mnie a ja jego odprowadzałam do domu i nie mogliśmy się nagadac i wymienić doświadczeń. No i w końcu umówilismy się na kawę :). Kawa była długa .....

Gość forty16
dziękuję :) mam nadzieję że będzie dobrze. postaram się być dobrej myśli

Gość forty16
no on mi sie podobal i w końcu zdobyłam jego numer. i jakoś tak zaczęliśmy gadać i on sam zaproponował spotkanie