Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaa

Moja głupia sąsiadka!!!

Polecane posty

Witam, serdecznie wszystkich kto zachciał przeczytać moją historie, która dalej trwa, otóż nie dawno wprowadziłam się do nowego bloku, blok posiada 5 klatek, każda klatka jest otwarta ze względu na to iż dostaliśmy tylko po 1 komplecie kluczy do drzwi wejściowych, więc to logiczne jeżeli mieszka rodzina 4 osobowa to tylko jedna osoba posiadza klucz, kody do domofonów jeszczę nie działają:( wiec żeby ułatwić wejście pozostałym mieszkancom pozostawiamy drzwi otwarte, każda klatka jest otwarta , tylko nie ta gdzie mieszka głupia idiotka, która wczoraj opisała cała szybe markerem nie zmywalnym żeby zamykać drzwi bo śa złodzieje, ale mamy ochrone na dole przecież 24 h:( ze złości już ktoś z sąsiadów 3 razy wywalił drzwi, bo ta idiotka która przyjechała ze wsi, zamyka ciągle , i wywiesz kartki oraz opisuje szyby, zastanawiam się czy nie zgłośić tego do administracji, i czy ma ona prawo wywieszać oraz opisywać markerem szyby???? Nie znam się na prawie ale już mam jej dosyć, ostatnio robili ćwiczenia przeciłpożarowe, to wyzwała straż pożarna:) he he Pomózcie mi , czy ona ma prawo się tak zachowywać , i brudzić szyby????? z góry dzięnki, jak będę wiedziała na czym stoje to jej dowale jutro:)

Gość malowanie po szybach
czy tez inna dewastacja mienia to wandalizm!!! czyli wszystko jasne podchodzi to pod paragrafy dobvrze by bylo złapać ją za reke i po policje dzwonic wtedy to moze miec nawet wyrok.

Gość stokrotka jakaś
ostatnio robili ćwiczenia przeciłpożarowe--umieram ze smiechu --dzieki wielkie

uuuuuuuuuu:) tak myślałam , tylko że ta idiotka pewnie ma papiery ze szpitala, bo kto normalny będzie pisał takie rzeczy na szybach??? swoją drogą dzięki za info przyda się:)