Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropelka25

Na Siemiradzkiego w Krakowie

Polecane posty

szpital ten wybrałam przypadkiem, na poczatku ciązy znalazlam sie tam z silnymi krwawieniami prosto z ulicy, no i pozostałam pod opieka jednego z tamtejszych lekarzy mialam cearke ogolnie nie narzekałam pierwsze dziecko rodziłam w narutowiczu i tez nie narzekałam :-)

:) A moglabys napisac swoje wrazenia...? Bylam dzis na dniu otwrtym i nie wiem na ile to wszystko co mowili jest \"prawdziwe\"...

jedzenie maja dobre a przynajmniej mnie smakowalo a lezala tam kllka razy lekarze w sumie mili połozne troche zabiegane bo byc moze było ich za mało

Ogolnie oprowadzali, najbardziej zachwaliali \"usługi\" odplatne typu idndywidualna polozna lub sale. Ogolnie wywarl na mnie pozytywne wrazenie ale nie spotkalam jeszcze nikogo kto by tam rodzil.

indywidualna polozna to fajna sprawa bo chodzisz do niej na konsultacje przed porodem znam dziewczyny które korzystały i bardzo chwaliły ja wiedzialam ze bede miec cesarke wiec polożna była mi niepotrzebna z płatnej sali owszem skorzystałam

Dwojki czy jedynki? a jak to wogole jest tzn ile maja takich sal? Chodzi mi o to ze gdybym np trafila tam wczesniej i bylo zajete...?

no włanie z tym jest problem ja mialam niby zarezerwowane ale ... wiesz jak jest z porodami ... rezerwacja tutaj mija sie z celem maja 2 pokoje 2 osobowe i jedna jedynkę troch to mało a chętnych sporo, rodziłam w grudniu 2006 i przebąkiwali ze wieksza ilosc sal płatnych na partere tez sa bardzo ladne sale, lezalam tam bedac w ciązy

u narutowicza a ładne sale choć małe po remoncie ... ale moja kolezana narzekała na karaluchy wszedzie dobrze gdzie nas nie ma :-)

Dolkladnie. Moja lekarka pracuje w Narutowiczu. I pomimo ze ja sie tam urodzilam cos mnie odpycha...

bedzie dobrze :-) ajwazniejsze to nastawic sie poztwnie do miejsca a jak cos nie pasuje to mówic, pytać

wiesz ... na ujastku po cesarce wypuszczja do domu po 3 dobach ...ja po 3 dobach to nie moglam wstac z lóżka

slyszalam ze tam to juz taka masowka... Nawet dzis spotkalam kolezanke-nie narzekala ale tez nie chwalila... A czemu mialas cesarke?

mam duza krótkowzrocznosc i okulista był za cesarka piewsze dziecko urodziłam 10 lat temu silami natury za przychylna opinia jednej Pani profesor i bardzo sobie chwaliłam tez radzili mi zebym nie ryzykowała

U mnie to \"dopiero\" 32 tydz. Czeka mnie jeszcze penie kilka wizyt u mojej lekarki i zobacze co dalej. Mysle ze majac w reku skierowanie na ktg dopiero podejme decyzje...

Gość tez mama
podnosimy.....:)

Widze ze szpital malo popularny...:( A moze ktos moglby polecic jakas polozna z tego szpitala....?