Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majulaaaaa

Czy ktoraś zaszła stosując stosunek przerywany?

Polecane posty

Gość majulaaaaa

Bo ja sie obawiam,bzykalismy sie w dzien przed owulacja (wiem bo nasteonego dnia czulam pobolewanie jajnika),nie skonczyl we mnie,wycofal przed samym wytryskiem.Dzis powinnam dostac okresu,zawsze mam jak w zegarku w niedziele rano jednak okresu nie ma za to mam od wczoraj jakies rozowawe plamienia,brzuch nie boli jak to przed okresem tylko co jakis czas lekko zakluje.Czy slusznie obawiam sie ze to moze byc ciaza?Objawow typu mdlosci,bol piersi zero.

Gość jasne jak to
moje 3 kumpele mają dzidzie

Gość maniok
na moje oko to te plamy oznaczają nadchodzący okres....ale wiesz, nigdy nic nie wiadomo. Również moja kuzynka w taki sposób zaszła w ciąże, ale mam znajomych którzy tak ''jadą'' przez kilka lat. Nie wiem jak oni to robią, ale jedno jest pewne- wcale nie jest prosto zajść w ciążę.

Gość majulaaaaa
Tylko ze ja nigdy takich akcji z plamieniami nie mialam dlatego sie obawiam,zawsze mnie zalewalo od razu na czerwono a teraz to takie cos z jakby rozwodnionej krwi,wyglada jak plama po arbuzie..

Gość jasne jak to
jeśli jutro nie nadejdzie ''normalne krwawienie'' to prawdopodobnie jesteś w ciąży. a takie plamienie przed okresem też nie raz miałam, teraz już nie mam, poczekaj do jutra