Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadiya26l

Czy moge uratowac farbe ...ojjj faceci

Polecane posty

Mój mąż rozrobił 10 lit. farby do sciany w jednym kolorze a mianowcie taki ciemny róz i pytanie czy moge na jeszcze inny kolor go przemienic..??:) nie wiem jak to nazwac ,a szkoda mi jej bo jak dla mnie to była droga i nie kupiłam jej w polsce kosztowała 100 euro to taka farba olejna ze nie musze malowac co roku tylko myje sciane, i z tej farby tylko pokój pomalowałam a mój maz nie wiem co sobie myslał ze 10 lit. pójdzie na jeden pokój..? mnie nie było w domu jak to zobaczyłam co z nia zrobił to myslałam ze go utopie w tej farbie ,no bo tak ne bede całego mieszkania w tym kolorze malować, pytanie jaki mam dodac kolor by uzyskac inny ale jakis jasny bo chce kuchnie pomalowac...moze sa na necie jakies strony ze mozna zobaczyc co i jak...? dzieki wielkie za pomoc.

Gość politycznie nieugruntowana
och farba kupiona za granica...szkoda ze kobieta z polski. Jak CI cos zostanie to przerob na jedzenie dla dzieci bo drogie bylo.

Gość farba olejna malowac pokoj
czyste szalenstwo!!!!!

dlaczego szalenstwo??? nie rozumie...moja ciotka tak maluje i nie widze zadnego szalenstwa..rozwin to prosze... politycznie nieugruntowana ...dlaczego szkoda ze kobieta z polski...wiecie co myslałam ze te forum własnie ma pomagac jesli ktos czegos nie wie jak widac sie zawiodłam:( jak to sie mówi jak umiesz liczyc to licz na siebie .

Gość lubilam a nie lubialam
dziewczyno z ciemnej farby nie zrobisz jesnej, rozumiesz? mozesz zmienic odcien, przyciemnic, minimalnie rozjasnic, dodajac jasna farbe tej samej firmy a tak serio - nic z tego nie bedzie, sprzedaj komus farbe, wystaw na allegro, jesli jestes taka oszczedna

Gość lubilam a nie lubialam
tak na marginesie - farba olejna na scianach kojarzy mi sie z tzw. lamperia jak kogos nie bylo stac na kafelki to lazienki tak malowali, albo sciany w szpitalach zeby latwo bylo myc :-O

lubilam a nie lubialam ...wiesz ta farba jest taka jak deluxa .i nie chodzi mi oszczednosc tylk ze nie kupie takiej samej zeby rozrobic nie pojade do paryza po głupia farbe az taka oszczedna nie jestem ,pisze ze mi szkoda bo fajna jest mam gładka sciane ...dzisiaj w modzie jest taka farba złotko idz sobie ja kup to zobaczysz jaka cena jest tutaj w polsce:)

Gość politycznie nieugruntowana
Nadiya26l Pewnie ze pomagac. Sama tez pomagam jesli tylko umiem. Tylko ze mam jakos tak ze prostota ludzi budzi we mnie agresje. "bo jak dla mnie to była droga i nie kupiłam jej w polsce kosztowała 100 euro". Dla mnie to zalosne.Az nie chce pisac czemu. Co do Ciebie to mam nadzieje ze to literowka. Jednak dla wszystkich innych - rozumiem , a nie rozumie :)

fakt pomogłas ,jesli ty w ten o to sposób pomagasz to ja za toba nie bede tesknic.