Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w lazience

kto mi umyje plecy

Polecane posty

Gość w lazience

Gość mąż/żona

Gość w lazience
trzeba ja miec

Gość mąż/żona
to od kiedy kobiety myją plecy facetom ?

Gość lipiecccc
od zarania dziejow

Gość mąż/żona
chyba odwrotnie :)

Gość w lazienbce
ale to jest egoizm

Gość mąż/żona
to jest samo zycie ;)

Gość w lazienbce
a tobie kto myje plecy

Gość mąż/żona
ten komu pozwolę :D

Gość starszy łaziebny
Już kąpiesz się nie dla mnie w pieszczocie pian, Nie dla mnie już przy wannie odkręcasz kran Nie dla mnie już natryskiem zraszasz czary swe wszystkie Wiem, że czeka, aż wyschniesz już inny pan!

Gość mąż/żona
7. Już kąpiesz się nie dla mnie wyk. Wiesław Michnikowski i Kalina Jędrusik Już kąpiesz się nie dla mnie w pieszczocie pian nie dla mnie już przy wannie odkręcasz kran Nie dla mnie już natryskiem zraszasz czary swe wszystkie Wiem że czeka aż wyschniesz już inny pan Korzystasz już nie dla mnie ze stacji pomp Lecz choć ból w otchłań pcha mnie Ty kąp się kąp Chcę by schludność Twa kwitła kąpiel Tobie nie stygła Choć podcięłas mi skrzydła straciłaś w głąb I tylko pomyśl sobie w dogodniejszej porze o tym co już przez Ciebie kąpać się nie może Boże... Już kąpiel Twa nie dla mnie nie dla mnie plusk każda kropla w Twej wannie mój drąży mózg Smukłe ciało trąc frottem nie pamiętasz już potem Jak czekałem z łopotem spragnionych ust To nie do wiary ze niedawno tak to bylo w słuchawce głos: Kochanie dzwonisz jak to miło A gdy spytałem czy to z kranu gdzieś tak siąpie mowiłaś: tak bo ja się często kąpię Tak jeszcze wczoraj powiedziałabyś Tak jeszcze wczoraj bo już dziś: Ty kąpiesz się nie dla mnie w pieszczocie pian nie dla mnie już przy wannie odkręcasz kran Nie dla mnie już natryskiem zraszasz czary swe wszystkie Wiem że czeka aż wyschniesz juz inny pan Korzystasz już nie dla mnie ze stacji pomp Lecz choć ból w otchłań pcha mnie Ty kąp się kąp Chcę by schludność Twa kwitła kąpiel Tobie nie stygła Choć podcięłaś mi skrzydła strąciłaś w głąb I tylko pomyśl sobie w dogodniejszej porze o tym co już przez Ciebie kąpać się nie może Boże... Już kąpiel Twa nie dla mnie nie dla mnie plusk każda kropla w Twej wannie moj drąży mózg Smukłe ciało trąc frottem nie pamiętasz już potem

Gość starszy łaziebny
Boże!!!

Gość starszy łaziebny
Skopiowałaś z pliku, paskudo! A ja z pamięci...

Gość moment
ja ci umyję, może być pumeksem ? :D