Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani frał

wesele a nowy facet

Polecane posty

Gość pani frał

jestem z nim od miesiąca dopiero i mam za miesiąc wesele kolezanki czy wypada zebym szła sama bo tak mi go głupio pytac czy pójdzie ze mna przeciez sie tak króko znamy?

Gość odbyt konia pachnie trawą
pierdolisz, czy poważnie pytasz?

Gość Alicja czarodziejka
to pierwsze chyba :D

Gość pani frał
powaznie pytam

Gość 1111111111111111
spytaj go czy ma ochotę iść z Tobą , pytanie tylko czy ty chcesz iść z nim ?

Gość pani frał
chcę,ale z drugiej strony nie chcę żeby myślał że biore go na wesele i nie wiadomo co sobie od razu mysle,skoro na takie uroczystosci go zaciągam :o bo w sumie on nikogo tam nie zna,ja mało kogo a on to juz w ogóle, a to byłoby nie fair gdybym poszła sama tylko zyczenia złozyć?

Gość tomuś17926
głupia babo!! miesiąc znajomości?? ja po 2 dniach znajomości zaprosiłem dziewczynę na wesele!! i dla mnie to nie było nic zoobowiązującego bo po prostu postanowiłem dać nam sznase lepiej poznania sie na większym przyjęciu

Gość pani frał
a gdybym poszła sama? mógłby sie obrazić?byłoby to nie fair?

ja na wesle brałam kumpla zeby nie być sama i nie przejmowałam sie tym ze on sobie cos pomysli więc Ty tym bardziej powinnas swojego zabrac.

hehehe oj ale masz \"problem\" :P zaproś Go i juz,ja nie widze w tym nic dziwnego,ze tak krotko znacie sie!!! Mnie nawet po paru,godz,zanjomosci koleś zaprosił na ślub... hehe wiec do dzieła:) a jak boisz sie Go zaprosić to .... :/

Gość pani frał
chyba sie boje

Jestes z Nim ponad miech i boisz sie Go zaprosic na wesele? ech.... nie rozumie Cie no ale skoro boisz sie to idz sama i bedziesz na weselisku siedziala jak \"myszka pod miotłą\" a Twoj faciomen moze zdeczka sie zdenerwowac,ze idziesz sama i nawet Go nie zapytalas czy chce isc z Toba badz pomysli,ze idziesz z kims innym... pani frał Twoj wybor:)

Gość pani frał
ale to nie takie porste on bardzo daleko mieszka, musiałby u mnie nocować, dziwne to po takim czasie :o

Gość pani frał
ale to nie takie porste on bardzo daleko mieszka, musiałby u mnie nocować, dziwne to po takim czasie :o

pogadaj z Nim o tym:) no w sumie dla mnie tez by bylo dziwne jak by u mnie nocowal facet po tak krotkim czasie:/ dodam,ze jeszcze mieszkam z rodzicami to dopiero by bylo big haloooo jak bym przyprowadzila na noc faceta ale.......jak idzie sie na wesele to raczej nad ranem sie wraca:) przekimal by u Ciebie i juz:) albo niech idzie do jakiegos hotelu:) a jak masz strych badz piwnice to moze tam pojsc spac,w koncu cieplo jest hehehehe ;);););)

czyli boisz sie tego,ze musial by u Ciebie nocowac tak? jak sama mieszkasz to nie widze w tym nic dziwnego :) jesli tylko tego sie boisz to zapros Go i zobaczysz co Ci odpowie:) \"co dwie głowy to nie jedna\" cos razem wymyslicie:):)

Gość pani frał
no mieszkam ze starymi :o ale porazka ,dalej nic nie wiem

zaproś Go :) zobaczysz bedzie dobrze,jak pisalam wyzej \"raz kozie śmierć\",przeciez Cie nie zje jak Go zaprosisz:) daj znac co postanowilas:)

Gość hmm..hmm..
a ja mojego znam 3 miesiace ale nie mam zamiaru prosic go na wesele. Skąd mam wiedziec co mu odwali na weselu? Nie znam go aż tak dobrze.

Gość pani frał
i co pójdziesz sama? tak by było najprosciej w moim przyp.