Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy...

czy...?

Polecane posty

Gość czy...

Jak myślicie czy stosunek przerywany + prezerwatywa są dobrym zabezpieczeniem?? Dopiero zaczynam interesować się tymi sprawami więc nie bluzgajcie mnie od razu proszę:P

Gość czy...
nie no spoko nie założę na pewno takiego tematu ;) wiem jakie konsekwencje wynikają z seksu... i jeśli by się okazało, że jestem w ciąży to na pewno bym urodziła... co do tych tabletek to do jakich najbardziej jesteście przekonane ?

Gość mmatyldaa
jesli jestes mlodziutka to ja bym sie jednak nie pakowala w tabletki.. bo jesli bedziesz uprawiac seks sporadycznie, np. raz w ty. czy dwa.. to szkoda sie truc caly miesiac.... obserwuj swoj cykl i stara j sie dla komforu psychicznego unikac dni plodnych.. w koncu jak chlopaka masz przy sobie to mozecie sobie odpuszczac okresy najbardziej "krytyczne".. ja mam 27 lat i cale zycie polegam na prezerwatywach.. nigdy nic nie bylo na nie... tabletki bralam, gdy mialam zaburzenia hormonalne, nie pakuj sie w nie bo przyjmowanie ich dlugo tez nie jest ok.. a moze sie kiedys okazac ze bedziesz po prostu musiala... zastanow sie i najpierw poszukaj mniej inwazyjych metod.. powodzenia.. bedzie fajnie :P