Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka nocą

do par, ktore poznały się w necie

Polecane posty

Gość brunetka nocą

proszę napiszcie gdzie się poznaliście, na jakiś portalach, serwisach, czatach, forach itp. Gdzie szukać kogoś wartościowego??? Pozdrawiam.:)

Gość osietafaqa
jestem od kilku lat z facetem poznanym w necie. cóż można powiedzieć. Normalny to on nie jest. Masa kompleksów, problemów emocjonalnych, alkoholik bez domu samochodu oszczędności dobrej pracy. Teraz wiem czemu tam szukal. W realu żadna go nie chciala.

Gość pitupitu
ja zagadalam kiedys z nudów na chybil trafil na gg i tak juz zostalo .....;)

Hej ja mojego poznalam na czacie jestesmy ze soba ponad rok i zapowiada sie ze bedziemy juz zawsze. Ogolnie jestem szczesliwa i nie zaluje ze wlasnie wtedy weszlam na czata :P

Gość brunetka nocą
Dziękuję za odpowiedzi:) Właśnie ja też jestem aspołeczna, męczy mnie wychodzenie z domu i udawanie na siłę, że świetnie się bawię... osietafaqa - ja właśnie z takiego związku się wyrwałam po wielu latach ( z alkoholikiem), właśnie strasznie się boję, że znowu na takiego trafię a tego bym nie zniosła... Przepraszam że pytam, ale dlaczego z nim jesteś? pitupitu - to się nazywa przeznaczenie:P Gratuluję i życzę powodzenia:) Myszka 22 - super, gratuluję:) Na jakim czacie sie poznaliście?

Gość Shari1986
Moje kochanie też tak "przypadkowo" zaklikało do mnie na gg. Jesteśmy już długi czas razem i w ciągu najbliższych dwóch tygodni razem też zamieszkamy :)) Pozdrawiam

Gość patilos
To głupie jest bo dziewczyna musi być ładna w necie to nie zawsze wiadomo.

Gość Shari1986
Z tego co mi wiadomo to nie o wygląd powinno chodzić, ale w dużej mierze o charakter. Wygląd to sprawa drugorzędna