Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qcshytr

Tylko w Polsce i na wsi kobieta 30 lat to stara panna

Polecane posty

Gość qcshytr

Mam 27 lat i od 20 roku zycia mieszkam za granica, to byla Francja, Anglia-uwierzice mi, ze tam babki w wieku 30 lat bawia sie na calego. Nigdy w zyciu nikt by nie nazwal 30 letniej kobietki stara panna. Rozwodza sie tam ludzie na potege, korzystaja z zycia. Tylko w Polsce i na wsiach jest ta straszna presja. Masz 25 lat i czujesz sie nikim bo nie masz faceta a po 30 placzesz w poduszke bo nie masz meza i dziecka, psa , budy oraz domu. Wstyd przed kolezankami ze ty sama a one juz swietuja 3 rocznice z mezem. Kto zreszta mieszkal za granica ten wie.

Gość zaja.pl
racja za granica w barach na dyskotekach spotkasz kobiety po 30 bawiacych sie i kozystajacych z zycia.a tutaj to nawet jak i ma ochote taka po 30 wyjsc to iema gdzie bo pelno malolatow!!!!!!!!!!!

Gość Nicola.1981
kazdy uklada sobie zycie jak chce i nie ma zadnego przymusu wychodzenia na sile za maz. ja jestem mezatka, ale gdyby nie to ze bylam za 100% pewna ze to ten to nie wyszlabym za maz tylko po to by nie byc 27 letnia stara panna :) czasem milosc trafia sie grubo po 30 lub 40. znam takie przypadki.i nie widze w tym nic nienormalnego.

Gość newdelhi
bo jest 30 letnim pasztetem, bo nie wypada wyjsc samej, bo taka jest mentalnosc Polakow umierac za zycia posilkujac sie nieszczesciem innych

Gość Nicola.1981
a ja sie nie zgodze.przynajmniej nie do konca. moze co do wygladu itp to rzeczywiscie polaczki maja dosc specyficzne podejscie, ale w kwestii wczesnego zamazpojscia to juz troche poszlismy z postepem. zadko slyszy sie juz ( w moim gronie przynajmniej) o jakis presjach itp powiedzialabym nawet ze bycie singlem jest w modzie.a w zasadzie to nie sam fakt bycia singlem tylko sposob zycia owych singli ( zycie pelna piersia ). nikogo nie szokuje 35 letnia singielka na imprezie , koncercie , z drinkiem w reku itp a mezatka??? od razu jest oceniana. ze powinna byc w domu, z dzieckiem i/lub mezem. ale tak naprawde to moim zdaniem to nie jest kwestia byc czy nie bycia singlem tylko prowadzenia okreslonego stylu zycia. mozna miec meza i zyc pelna piersia, i mozna byc singlem zamknietym w 4 scianach.