Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candies

moje motto WIECEJ ROBIC NIZ MOWIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość candies

Jest to moje motto od...dzisiaj ! tak ! postanowilam wkoncu przestac gadac o tym na jakiej to ja diecie nie bede od jutra i ile sie bede ruszac. Teraz wiecej robie niz mowie;) wstalam o 7 rano a o 7:30 juz smigalam na rowerze. Obiecalam sobie jezdzic codziennie rano przez min pol godziny przed sniadaniem. I na pewno bede sie tego trzymac! Dzis tez przechodze na diete owocowo-warzywna. Co nie znaczy ze bede sie non stop opychac owocami. Na sniadanie jak zwykle zjem owsianke(inaczej zaparcia wracaja) a potem co 3h srednia porcja owocow lub warzyw. Moj cel to zgubienie 2cm w udach i tylku zaczynam od wagi : 51,9kg chce schudnac max 1,5kg jak dlugo chce byc na diecie? poki nie zejdzie mi to 2cm ;) codziennie wieczorem bede robic masaze i wcierac energicznie balsam wyszczuplajacy. Nie obedzie sie rowniez bez stepperka ;) MOJA RADA DLA WSZYSTKICH -----------> dziewczyny zamiast siedziec przed kompem pol dnia i wymyslac coraz to nowe diety lub co gorsza uzalac sie nad soba wezcie sie w garsc! wiem ze jest ciezko ale jesli sie postaracie to efekty bede zdumiewajace! naprawde WARTO WIECEJ ROBIC NIZ MOWIC ;) pozdrawiam!

Gość ważysz niecełe 52 kg
i Ty sie odchudzasz?????????????????????????????????? głupota ludzka nie zna granic:O

Gość candies
waga nie ma nic do rzeczy. Chce zgubic tylko te 2cm ---waga moze nawet stac :P

Gość candies
ludzie o co wam chodzi? chyba macie zly dzien :O ja wrecz przeciwnie ! nie ma jak to rower z rana:D

jakoś ciezko uwierzyc ze jezdzilas na rowerze pol godziny skoro opublikowalas ten text o 8:05 - jego napisanie tez przeciez troche trwało, a z roweru trzeba jeszcze zejsc, rozciągnąc miesnie i wejsc do domu ;) reasumujac wygląda na to ze chyba wiecej piszesz niz robisz, no ale moze po prostu mam zly dzien (bo leje jak z cebra i nie moge wykonac swojego porannego planu)

Gość mimi 333
a może jezdziła na stacjonarnym;)

Gość candies
OOJ czepiacie sie:P na rower wyszlam o 8:27 dokladnie a wrocilam o 8:58 hehe :) rower zaprowadzilam do ogrodka i od razu uwsiadlam do kompa dlatego bylam tu o 8:05 :P:P:P :)

Gość candies
pomylilam sie nie wyszlam 8:27 tylko o 7:27 !!!!!!!!! 5 po 8 bylam juz przed kompem heh:P

to motto można przypasować do każdej dziedziny życia ;) pozdrowienia i powodzenia.

Gość candies
nauzykaa zgadza sie ;)

Gość candies
dziewczynalat20 -----> no jestes wredna nie zaprzecze! :P co to juz pomylic sie nie mozna ?:O

Gość candies
pogoda dla mnie nie jest wazna :P rowerek bedzie codziennie bez wzgledu na pogode! stawiam na ruch przedewszystkim!

Gość allti
Zostawcie ją w spokoju, powiedziała prawdę prosto w oczy a wy się jeszcze czepiacie!!! I bardzo dobrze, jakby wszystkie które 'od jutra zaczynają' ruszyły d..ę już dziś, o wiele lepiej by na tym wyszły! Droga autorko, brawo!!!

Gość candies
hehe ;) ja tylko staram sie was zachecic do dzialania :P:) lepiej na tym wyjdziecie po prostu ! allti dzieki ;)

Gość candies
droga dziewczynolat20 nie wysilaj sie juz :P idz lepiej sie troche poruszac a nie okupujesz kompa od rana:D

Gość candies
ja zaraz jade na miasto bo nie zamierzam gnic w domu ! kazdy ruch jest dobry :P

Gość chocolate_lady
zgadzam sie w 100% z Toba! wkurzaja mnie tu niektore baby ktore siedzac i marudza jakie to one nie sa gurbe ale ruszyc tyleek to nie łaska :O pzdr:)

\"Zostawcie ją w spokoju, powiedziała prawdę prosto w oczy a wy się jeszcze czepiacie!!! I \" bylas przy tym skoro wiesz ze to prawda? Mnie nikt do dzialania nie musi zachęcać i wlasnie dlatego wiem jak to jest - mnie by sie nie chcialo od razu po intensywnym wysilku usiąśc przed kompem (jego \"rozpalenie\" tez troche trwa...no ale moze zawsze jest włączony) - wtedy zazwyczaj nie zapominam o stretchingu i piciu wody ;) dlatego poodalam tego posta pod watpliwosc i tyle. Przykro mi ze autorka poczuła sie \"napadnieta\", btw - tylko winny sie tłumaczy ;)

Gość candies
wlasnie wrocilam z zakupow :P potem pocwicze przy mtv :D dzis zjadlam: - owsianke - jablko -kiwi - 1/3 banana - loda maxi fruit algidy - 5 orzechow brazylijskich co daje razem ok 420kcal :D:D o 15:30 zjem sobie nektarynke i marchewke a o 18:30 jablko wieczorkiem wskocze na stepperek i bede spalac kcal ! waga na pewno pojdzie w dol :D a od jutra dieta CZEKOLADOWA ale tylko na 1 dzien. Juz kupilam wedla z nadzieniem orzechowym mmmm ;);)

\"Dzis tez przechodze na diete owocowo-warzywna\" (+ lody + orzechy) \"a od jutra dieta CZEKOLADOWA ale tylko na 1 dzien\" ciekawe jaka dieta będzie pojutrze ;)

Gość candies
Lucy... - nie lubie monotonni ! na takich dietach latwiej wytrwac. Tym bardziej ze po tej diecie zaciska sie zoladek i je sie o wiele mniej niz do tej pory. Jestem uzalezniona od slodyczy wiec od casu do czasu bede robic sobie takie dietki hehe:D

Gość candies
aha---- co do lodow i orzechow to zjadlam loda owocowego (!0 ma tylko 79 kcal czyli o wiele mniej niz banan. A te orzechy to dla zdrowia!:p he

juz sam fakt ze nie wytrzymalas na diecie daje do myslenia.... nie rozumiem po co ludzie w ogóle jedzą lody (jakiekolwiek) i to będac na diecie. Najpierw krzyczysz o dzialaniu itp a potem jestes zaprzeczeniem swoich słow, sorry ale ja tego nie kupuje! no ale przynajmniej moglam sie posmiac - dzieki ;)

Gość candies
haha chyba jestes smieszna! wwyobraz sobie ze jak zjem jednego niskokalorycznego loda to nie oznacza ze nie wytrzymalam na diecie! A ja nie rozumiem o co Ci chodzi. Ty tego nie kupujesz- doba siedz dalej przy kopie i grzej dupe na krzesle zamiast sie ruszac. Juz wole zjesc tego loda i ruszac sie 2x wiecej od Ciebie. Ide narazie cwiczyc Tobie tez to raze bo od gadania nie schudnesz heh :)

\"siedz dalej przy kopie i grzej d**e na krzesle zamiast sie ruszac.\" - kolejna jasnowidzka która wie lepiej ;) Dziecinko - ruszam sie znacznie wiecej niż te Twoje niby pól godziny na rowerze, ale nie musze sie tym chwalić ani nikomu nic udowadniac, poza tym nie wpierdalam lodów - jesli jestem na jakiejs diecie to na niej jestem i juz. bez odbioru

Gość candies
dziewczynalat20 a mnie rozwalilo jak przeczytalam ze wpierdzielilas loda ktory mial 400kcal !hahaha to dopiero dieta! moja czekladowa dietka chociaz jest skuteczna i hamuje apetyt na slodycze a co najwazniejsze nie ma po niej jojo madrale !:P ha!

Gość skoro
dieta czekoladowa jest twoim zdaniem skuteczna to czemu nadal musisz sie odchudzac? :P