Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aloiram

Niech to szlag...

Polecane posty

Hej! Właśnie dostalam wymarzony depilator.Taki z nakladkami masującymi i chlodzeniem. Cieszylam sie jak dziecko- w końcu przestanę się codziennie golić i moje nogi będą mialy trochę spokoju. Postanowilam trochę poczytać o depilacji, a tu co? Większość dziewczyn pisze,że usuwanie wlosków depilatorem powoduje tylko klopoty z wrastającymi wlosami, podrażnienia, ból- jednym slowem same szkody! Cholera może jestem naiwna ale wciąż myślę, że depilator choć trochę oslodzi mi życie:-) Czy są tu jakieś dziewczyny, które używają depilatora i są zadowolone? Dajcie znać, bo zaczynam wątpić...

Gość w ciszy...
ja jestem ;) Uzywam depilatora, a czasem chodze do kosmetyczki na woskowanie. Nie mam problemow z wrastajacymi wloskami, z reszta moja znajoma rowniez nie ma tego problemu :)

Gość gwiazdka z nieba27
hej ja uzywam depilatora juz jakies dobre dwa latka...jestem w pelni zadowolona, choc zanim moja skora sie do niego przyzwyczaila to minelo troszke czasu, ale na ta chwile moge powiedziec ze jestem zadowolona:)

Gość młłłłłłłłłłłłłłlla
hej problem wrastających włosków spotyka zazwyczaj dziewczyny z twardymi włoskami ( to takich ja należę). Poradziłam z nim sobie w bardzi prasty sposób. Gąbka do masażu + żel do kąpieli najlepiej z olejkiem. Efekt - włoski nie wrastają a ja dodatkowo pozbyłam się cellulitu :)) Depilatowa używam już 2 lata i mam taki naprawdę stary typ :)) polecam i pozdrawiam