Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrus21

Kurcze nie rozumiem kobiet po prostu nie kapuje

Polecane posty

Gość Piotrus21

Jak to sie dzieje,ze jak kobieta przypuscmy chce seksu(co pawda nie wiem jakie to uczucie,ale to juz inna bajka) prawda to zrobi wszystko,zeby do tego doszlo i nikt z tego nie robi afery,ale jak facet potrzebuje czasami lodzika (tak tak wiem to troche glupie i prymitywne)to od razu nazywany jest zboczencem (oczywiscie nie mowie tu,zeby sie na ulicy rozbieral bo to rzeczywiscie niezbyt ok),ale ale dlaczego tak jest. Ehh no straszne sa te kobiety po p rostu straszne :)

Gość weź się
jeszcze połóż i się wyśpij,bo chyba coś ci na dekiel wali

Gość Piotrus21
Dajmy na to, zaczepiłem wczoraj wieczorem kasjerkę w Biedronce i poprosiłem, żeby mi w czasie swojej przerwy śniadaniowej zrobiła lodzika. Nawet pokazałem jej mój sprzęt, niech wiodzi, że czysty i zadbany, a ona zaczęła wrzeszczeć i wołać ochronę :( I tak jest zawsze :(

Gość Jak nie rozumiesz
to nie uzywaj - proste, nie?

Gość Piotrus21
Chcialem po prostu powiedziec,ze kobiety to jednak skomplikowane istotki i wlasciwie wszystko uchodzi im na sucho.

skomplikowane bo używają dwóch półkul :) nie staraj sie zrozumiec bo się zmęczysz :D

Gość teoria zbiorow nieobliczalnych
potwierdza , że każda kobieta stanowi element takie zbioru w którym elementy nie zrelatywizowane. Każda jest gwiazdą we własnej konstelacji. Facet to planeta odbijająca jej światło. I jest kosmicznie!

W biedronce nie chca zrobic lodow,ale w tesco robią aż iskry leca, wpadam zawsze po robocie, bo nie chce mie sie myc zołędzi z sera. A tak wpadnę i juz organ błyszczy jak lustro.

Gość ZuzannaZwawy
Wiesz co Ci radze zrob sobie operacje plastyczna przedluzania szyji tak zebys mogl sobie sam loda robic o kazdej porze dnia i nocy kiedy tylko zapragniesz heh nawet dupy nie bedziesz musial ruszac z domu :D widzisz jaki madry komentarz teraz dostałes...:D

Gość bo nie umiecie z babami gadać
jak nie chce robić loda, to kilka plaskaczy na ryj i od razu zmienia zdanie :) kobieta zawsze chce robić loda, tylko czasem o tym zapomina i trza jej przypomnieć :classic_cool:

Gość gumbas
------> bo nie umiecie z babami gadać dobrze mówi, polać mu :classic_cool:🖐️

Gość ZuzannaZwawy
Ja chetnie bym wam pozadnego plaska przywalila na wasze ryje za te szowinistyczne komentarze :P jak tak bedziecie sie z kobietami obchodzic to zapomnijcie o jakimkolwiek lodzie... hehe no chyba ze pojdziecie sobie do burdelu,dziwki wszyytsko zrobia co kazecie... ale normalnej szanujacej sie kobiety nie znajdziecie.

Gość Koko de Szanel
Porządne, szanujące się ... w chacie pozwalają aby facet na nie wrzeszczal i bil je po ryju ... to juz wole prosta akcję a nie zaklamane i zakompleksione owlosione pipki.