Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczória

dobra farba do włosów-średni blond.

Polecane posty

Gość szczória

mam obecnie pasemka, bardzo jasny blond+złoty i moj własny kolor. mój naturalny kolor włosów to średni blond, chciałabym zrobić sobie cos podobnego, bo już mam dość odrostów. Kiedys uzyłam farby z garniera, chodzilo mi o taki efekt jaki był widoczny u jaonny brodzik gdy grała w "kasi i tomku" wyszło paskudnie, kolor pomarańczowy. Nie wiem na jaką farbe się zdecydować, zeby ten blond wyszedł naturalnie, a nie sztucznie. proszę polećcie mi.

Gość szczória

Gość szczória
dzięki dziewczyny:-o

Gość sama mam ten problem
nawet probowalam w formie pasemek testowac farby fryzjerskie, ale ciagle wychodza nie takie jak powinny te pasma, jakies rudawe :( ale jak sie dowiesz o jakiejs farbie to napisz na forum.

Gość najlepeij to
pójść do fryzjera i oni na pewno dobiorą odpowiednio.....ja próbowałam różności ale albo nic nie widoczne albo za sztuczne. a u fryzjera to droższa przyjemność ale masz pewność ze masz na głowie to co chcesz.....

no wlasnie ja probuje z fryzjewrka dobrac kolor, ale nie wychodzi, dlatego ciesze sie, ze probuje pasemkami, a nie na calosci

Gość AprillGirl
Polecam farbe garnier natea ''petite blond''

sama mam ten problem najlepiej iść do fryzjera no i on ci to zrobi ładnie :) :) papaappa

Gość szczória
dziękuję:-) myślałam, ze obejdzie się bez fryzjera, ale skoro tak mówicie, to lepiej przepłacić niż potem cierpieć.

Gość frapee
a moję Ci polecić farbę londy. np. perłowy blond. u mnie pokryła idealnie odrost (naturalny ciemny blond) i rudawe pozostałosci po garnier! dlugo szukalam, zeby osiagnac taki efekt, takze wiem, ze kazdy musi znalesc cos dla siebie.

Gość frapee
ah, kwestia jest tez taka, ze najlepiej udac sie z farba do fryzjera. osobiscie nie ryzykowalabym z wlasnoreczna aplikacja.

Gość od lat sama farbuję włosy
Zdecydowanie najlepsze blondy dla ciemnych blondynek wychodzą u mnie przy stosowaniu Recital L'Orealu.Ale ona jest droga ale odcienie są naturalne------niejednokrotnie obcy mężczyźni pytali mnie czy to naturalny kolor.Dodam,że nie jestem już taka mloda i nie chodzilo o podryw.

Gość ogolić na łyso
i nie będzie odrostów

Gość reniaferka

Ja bym się nie odważyła farbować sama w domu. Brąz to owszem ale nie na blond, za duże ryzyko. Blond tylko w salonie i to nie pierwszym lepszym ;) Ja chodzę do Magii Blondu w Warszawie i bardzo sobie chwalę, wreszcie jestem zadowolona z efektów.

Lepiej by było jakbyś odwiedziła profesjonalny salon fryzjerski, osobiście mogę polecić ci In Harmony z wa-wy