Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo mala mi.

TABLETKI a SEX BEZ OGRANICZEN

Polecane posty

Gość bardzo mala mi.

jk to u Wa? bo ja sie boje np. :( ostatnio tak zrobilismy ale powiem szczerze ze mam stracha czy dostane @ czy nie;(

Gość kinga22
jak zazywasz regularnie i ie zapominasz to nie masz sie co bac . Ja biore juz 3 lata bez wpadki.

Gość bardzo mala mi.
zazdroszcze Wam.. a ile macie lat, ze sie nie boicie... ja 24:( biore regularnie, ale mozecie sie smiac... nie widze efektow ich dzialania:) no bo tak jest... wiec... troche sie obawiam... zawsze stosowalismy przerywany, ale tez Mu chce troche radosci dac, bo dlugo czekal na mnie i wiecie....:)

Gość kinga22
22.

Gość bardzo mala mi.
i naprawde w 7 dni przerwy nie zastanawiasza soe czy dostaniesz@ ? ja normalnie swiruje strasznie. nie wiem skad mi sie to bierze.. w zwiazku jestem dlugo, gowniara tez nie jestem:/ nie wiem.. Jego nie cjce martwic tym, bo ufa mi ze biore regularnie

ja biore od roku i zawsze dostaje okres tego samego dnia, zero problemu wiem jak działaja tabsy, wiem co moze osłabic ich działanie i sie nie martwie

Gość bardzo mala mi.
a jakies zabiegi tamtej okolicy moga oslabic? np wymaz....cytologia...etc?

oczywiście że nie... tabletki sie wchłaniaja do krwi nie ma ich w pochwie :|

Gość bardzo mala mi.
no ale cytologia to pobranie wycinka z szyjki macicy... pozniej jakis dziwny skluz mialam:( a pzooniej poszalelismy z chlopakiem.. i tak sie stresuje.. myslisz ze naprawde bezpodstawnie?

cytologia to nie pobranie wycinka tylko próbki ze ściany macicy... lekarz zbiera troche sluzu i naskórka takim patyczkiem jak do uszu

Gość bardzo mala mi.
czyli ze oszalalam i sie wkrecam? :)

tak. jeśli chodzi o tabletki to osłabić działanie mogą: 1. wymioty i birgunka w czasie 4 h od wzięcia tabsa 2. zapomenienie tabsa 3. wiekszość antybiotyków (trzeba stosowac dodatkowe zabezpieczenie podczas kuracji i 7 dni po- nie tyczy sie to leków ktore działaja miejscowo czyli np. do oczu kropli lub globulek do pochwy) 4.dziurawiec (w herbatkach, lekach na depresje występuje) 5. nie wolno BEZPOŚREDNIO popijać tabsa alkoholem i sokami z cytrusów 6. paracetamol w dawce powyżej 1g (1g to dwa apapy, w przerwie przy bolesnym okresie mozna bez ograniczen bo wtedy nie bierzesz tabsów) Ogolnie mozna pic alkohol (ja zachowuje godzine odstępu dla pewnosci) i soki z grejfruta, nic Ci sie nie stanie od tego. Jak wypijesz sobie pare szkalnek soku z grejfruta to bedzie ok, żeby cos sie stalo musiałabyc popic tabsa litrem czystego grejfruta wiec jakbys gdzies przeczytała cos na ten temat to sie nie martw.

Gość bardzo mala mi.
dzieki Moniak kimkoleiwke jestes jestes swietna dziewczyny:) a ..... jak sie popilo.....herbatka z cytrynka?:(

nic sie nie stało, troszke cytrynki nie zaszkodzi ale najlepiej po prostu zwykłą wodą , wtedy nie bedziesz musiała sie martwic ;)

Gość bardzo mala mi.
dzieki Moniak! uciekam teraz bdo mojego chlopaka. pozdrawiam bardzo serdecznie!!