Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qdd

Co myślicie o blokowaniu na gg!!

Polecane posty

Gość qdd

uważam, ze to dziecinne!!

Gość qdd
ja zablokowałam dode hehe

Gość a słucha mamy
mnie zablokowała znajoma bo jej mama kazała hehe dodam, ze ona ma 21 lat ..hehe

Gość dededede
hahaha

Gość moje Zdanieeeeeee
Mnie mój były zablokował. Dodam tylko , że nic obraźliwego do niego nie napisałam po zerwaniu.

Gość moje Zdanieeeeeee
wogóle nie pisałam :D więc nie wiem skąd ten strach?

Gość no wlasnie dlaczego ...
to jes glupie ... Raz dowalil sie do mnie kolega z liceum ... strasznie go nie znosilam ... zaczol mnie wyzywac od kurw, dziwek ... to go zablokowalam ...tak smo blokuje osoby, ktore przesylaja mi podejrzane linki ...

Gość hehno
ja tez blokuje tych co mnie obrazaja nie wiedziec czemu i jakies dziwne linki wiec sie przydaje blokowanie i wcale nie jest dziecinne

Gość dededede
JEST DZIECINNE, bo świadczy o tym, ze nie masz argumentow skoro blokujesz kogos..

Nie blokuję, ale za to nie odzywam się do delikwenta, nie reaguje na jego wiadomości. W końcu każdy odpuści.:P

ale na niektórych szkoda klawiatury po prostu w jakim celu mam sie gimnastykować umysłowo i odpierac ataki np. gimnazjalistów erotomanów?

Gość karateczkaa
a ja blokuję, bo nie mam ochoty się wkurzać, że jakiś namolny "wielbiciel" ciągle coś przysyła. po to jest ta funkcja by jej używać, dziecinnie to jest się męczyć z takimi kolesiami, którzy nie rozumieją zdań: MAM KOGOŚ, NIE UMAWIAM SIĘ Z OBCYMI LUDŹMI Z NETU, NIE WYŚLE CI ZDJECIA, PROSZĘ, NIE PISZ JUŻ DO MNIE

gimnazjalistów erotomanów :-D:-D hahahaha, dobre

najgorzej jak takiemu grzecznie podziękujesz za konwersację a w odpowiedzi przychodzi np \"no to jedz gówno szmato\" to jest taaaaakie zabawne 💤

myślałam że to jest dla dzieci, ale kiedy zobaczyłam blokadę założoną na moim kontakcie przez moją 27 letnią wtedy koleżankę, która poczuła się dotknięta moimi słowami (pytała o zdanie - to go udzieliłam, sama bym się nie narzucała z poglądami), zwątpiłam, jak taka głupia rzecz może przynieść komuś satysfakcję??

Gość zgadzam sieded
zegarynka!!mnie tez zablkowała wcale nie jest dzieckiem ma 21 lat.. bo jej matka jej kazała sie ze mna nie zadawac...hehe to smieszne

Gość jest blokowanie i dobrze
albo się kogoś blokuje, a jak nie pomaga, to się zmienia nr GG i nie daje sie numeru na prawo i lewo, żeby potem nie blokować proste

tylko co z takimi co się odzywaja nieproszeni - po prostu znajduja cie w katalogu uzytkownikow i zaczynaja namolną gadkę????

Gość 131365436
to zalezy od okolicznosci zablokowania:o jak ktos blokuje jakiegos prostaka to OK, ale dziecinne jest blokowanie np nielubianego znajomego:o tak robia chyba tylko osoby zupełnie pozbawione asertywnosci które nie sa w stanie powiedziec komus ze maja go dosyc i nie chca z nim gadac

Gość tak tak tak tak najlepiej
W katalogu użytkowników widać tylko mój numer, zero opisu, nicka, płci oraz podobnych danych, również mój status widzą tylko znajomi dodani do listy oraz nie przyjmuję wiadomości od nieznajomych, (opcja outbox), kilku kolesi mam zblokowanych, kilka razy już zmieniałam numer, żeby mieć spokój, nie daję numeru byle komu. Polecam.

Gość gunursa
dla mnie swiadczy to braku argumentow!!

Gość zamiast blokowac
daje "pokazuj status tylko znajomym i nie pokazuj wiadomości od nieznajmomych"i...mam spokój:)