Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 tamponik

DO DZIEWCZYN

Polecane posty

Go艣膰 tamponik

hej mam taki problem z tamponami uzywam ich bo wiadomo jest lepiej ale prawie zawsze mi przecieka i nie chodzi o to ze tak mocno krawie bo gdy tampon jest chodzby lekko wybrudzony to i tak mam zawsze na wk艂adce albo tampon jest tylko0 brudny z jednej strony ma ktos moze tez tak czy ja go moze zle wk艂adam?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 by膰 moze masz
za , ma艂y rozmiar tampon贸w i nieodpowiednio przeylega do 艣cianek pochwy. Spr贸b贸j z wiekszym rozmiarem, wtedy nie powinno przecieka膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta kt贸ra wie wszystko najlepie
moze za艂aduj sobie 2 albo wiecej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karateczkaa
wprowadzasz go jakos pod k膮tem czy co艣.. skoro jest z jednej strony tylko brudny..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta kt贸ra wie wszystko najlepie
mo偶e uzyj g膮bki k膮pielowej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tamponik
no nie wiem uzywam srednich i tak juz ciezko wchodza nie jestem jakas rozjechana zebym sobie dwa wsadza艂a jak chcesz to sobie wsadz 8 bedziesz wiedzia艂a wszystko jeszcze lepiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaNiaaaaa 26
Albo rozmaiar ni eten , albo moze z艂ej firmy tampony wybra艂as . ja stosuj臋 OB i nie mia艂am takiego problemu ale kiedys kupi艂am tampony z Biedronki i mi si臋 robilo tak jak tobie. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

albo krzywo wk艂adasz.. a nie uwiera ci臋? mo偶e kup z aplikatorem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tamponik
no nie wiem czy pod kontem wsadzam go normalnie wiadomo ze pod lekkim kontem bo inaczej nei wejdzie i aplikuje go jak najdalej moge

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tamponik
tez mam ob pro comfort wchodzi dobrze nie uwiera mnie nigdziej wog贸le nie czuje ze go mam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mia艂am podobny
problem z przeciekaniem. Zmieni艂am tampony na wi臋kszy i by艂o ok. Albo u偶ywasz za ma艂ych, bo to 偶e ci臋偶ko wchodzi to o niczym nie 艣wiadczy, albo je 藕le aplikujesz. Innej opcji nie widz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahaah
g贸wno o tym wiecie jak czytam wasze pierdoly to smiac mi sie chce moze ktos jeszcze sie wypowie

Udost臋pnij ten post

ja tez mam taki problem zazce艂am uzywac wiekszych i nic nie pomog艂o a napewno aplikuje dobrze nawet niew iem jak mozna by艂o by to zrobi膰 zle moze ktos wie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta kt贸ra wie wszystko najIepie
bo nzadal sa zama艂e dziewczyno oprzytomnij masz otwor wqielkosci wiadra i chcesz zatkac go szpileczk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niki..
zainestuj w pampersy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po co te polemiki
jak to czytam to sie smieje z tych madrych co niekt贸rych wypowiedzi ;) Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfshbfg
po prostu cz臋sto szyjka macicy jest zakrzywiona w jedna lub drug膮 strone , i dlatego tampon bardziej naci膮ga z jednej strony . spr贸buj wyczu膰 jak masz szyjke macicy i ulokuj tampon tak aby jego 艣rodkowa cz臋膰膰 by艂a mniej wi臋cej tam gdzie uj艣cie szyjki .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opo
i co juz nikt wiecej sie nie wypowie na ten temat hm widocznie g贸wno wiecie kazdy chce by膰 madry tylko nie zawsze wychodzi

Udost臋pnij ten post