Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamponik

DO DZIEWCZYN

Polecane posty

Gość tamponik

hej mam taki problem z tamponami uzywam ich bo wiadomo jest lepiej ale prawie zawsze mi przecieka i nie chodzi o to ze tak mocno krawie bo gdy tampon jest chodzby lekko wybrudzony to i tak mam zawsze na wkładce albo tampon jest tylko0 brudny z jednej strony ma ktos moze tez tak czy ja go moze zle wkładam?

Gość być moze masz
za , mały rozmiar tamponów i nieodpowiednio przeylega do ścianek pochwy. Spróbój z wiekszym rozmiarem, wtedy nie powinno przeciekać

Gość ta która wie wszystko najlepie
moze załaduj sobie 2 albo wiecej

Gość karateczkaa
wprowadzasz go jakos pod kątem czy coś.. skoro jest z jednej strony tylko brudny..

Gość ta która wie wszystko najlepie
może uzyj gąbki kąpielowej

Gość tamponik
no nie wiem uzywam srednich i tak juz ciezko wchodza nie jestem jakas rozjechana zebym sobie dwa wsadzała jak chcesz to sobie wsadz 8 bedziesz wiedziała wszystko jeszcze lepiej

Gość aaaaaaaNiaaaaa 26
Albo rozmaiar ni eten , albo moze złej firmy tampony wybrałas . ja stosuję OB i nie miałam takiego problemu ale kiedys kupiłam tampony z Biedronki i mi się robilo tak jak tobie. Pozdrawiam

albo krzywo wkładasz.. a nie uwiera cię? może kup z aplikatorem :)

Gość tamponik
no nie wiem czy pod kontem wsadzam go normalnie wiadomo ze pod lekkim kontem bo inaczej nei wejdzie i aplikuje go jak najdalej moge

Gość tamponik
tez mam ob pro comfort wchodzi dobrze nie uwiera mnie nigdziej wogóle nie czuje ze go mam

Gość ja miałam podobny
problem z przeciekaniem. Zmieniłam tampony na większy i było ok. Albo używasz za małych, bo to że ciężko wchodzi to o niczym nie świadczy, albo je źle aplikujesz. Innej opcji nie widzę

Gość hahaah
gówno o tym wiecie jak czytam wasze pierdoly to smiac mi sie chce moze ktos jeszcze sie wypowie

ja tez mam taki problem zazcełam uzywac wiekszych i nic nie pomogło a napewno aplikuje dobrze nawet niew iem jak mozna było by to zrobić zle moze ktos wie

Gość ta która wie wszystko najIepie
bo nzadal sa zamałe dziewczyno oprzytomnij masz otwor wqielkosci wiadra i chcesz zatkac go szpileczką

Gość Niki..
zainestuj w pampersy

Gość po co te polemiki
jak to czytam to sie smieje z tych madrych co niektórych wypowiedzi ;) Powodzenia

Gość dfshbfg
po prostu często szyjka macicy jest zakrzywiona w jedna lub drugą strone , i dlatego tampon bardziej naciąga z jednej strony . spróbuj wyczuć jak masz szyjke macicy i ulokuj tampon tak aby jego środkowa częćć była mniej więcej tam gdzie ujście szyjki .

Gość opo
i co juz nikt wiecej sie nie wypowie na ten temat hm widocznie gówno wiecie kazdy chce być madry tylko nie zawsze wychodzi