Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzastineskaa

Życie studenckie-akademik vs mieszkanie-dyskusja

Polecane posty

jestem przyszla studentka i mam dylemat czy isc do akademika czy wynajac z kims mieszkanie. wady i zalety tych dwoch opcji zamieszkania moze??

Gość kamelia.....
Akademiki są dobre na imprezy-bo są w nich bez przerwy ale dobrze potem móc wrócić gdzieś pouczyć się i odpocząć... Ale akademik jest najtńszy-nie ważne ile zużywasz wody prądu...itp

Gość lollllllllly
Wszystko ma swoje wady i zalety. Zależy co kto lubi. Sprawdź najpierw jakie warunki oferuje akademik. Jeżeli są DOBRE!!! to próbuj tam. Imprezy, imprezy, imprezy:):):)

tak koszty sa bardzo wazne- akademik mniej kosztuje... ja jestem osoba ktora lubi imprezowac ale nie nono stop, czasem dobrze jest sie wyciszyc, usiasc, czasem trzeba sie pouczyc... akademik mnie zacheca ta ogromna iloscia nowych ludzi, zawsze mozna kogos fajnego poznac, zawsze jest od kogo notatki pozyczyc itd...

Gość karolllllla.....
ja znalazłam mieszkanko blisko uczelni więc z notatkami nie było problemu-jak miałam ochotę poszaleć to wpadałam do akademików-15min.spacerkiem-mieszkałam w akademiku semesrt -ale jak nie impreza u nas to obok jak nie obok to piętro wyżej lub niżej-lubie się bawić ale bez prasady...