Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudii25

Uwiódł mnie............. co dalej?

Polecane posty

Gość croll
aaaa NLP , prawda ? :)

Klaudii25 jednak wczesniej tu wrocilam niz sadzilam:) jak sama napisalas \"on uczy innych facetów uwodzenia kobiet, robi z tego szkolenia.\" Slyszalam o tym:) He he to juz wiesz dlaczego tak Cie doskonale przejrzal pod czas Waszych rozmow przez net badz tel.No i ten boski sexik jak sama pisalas :) He he teraz to juz rozumie:) Dodam iz pisalas,ze \"on od kilku dni nie dzwoni\"...to tylko pare dni ((chociaz dla Ciebie to pewnie cała wieczność)) a nie np.miesiac caly wiec spokojnie....... Wzielas moze taka opcje,ze nie daj Boshe cos mu sie stalo??? Wszystko jest mozliwe ale \"odpukać w nie malowane\" :) Wszyscy tu pisza o tym,ze Cie wykorzystal itp,ale pomysl nad tym co wyzej napisalam :):):)

Gość Ochlapek
Klaudia, dziewczyno, gdyby tak do Ciebie wydzwanial to nawet ten boski seks przestalby byc taki boski...wie jak do Ciebie podejsc zeby trzymac "na smyczy" - a moze to w ramach szkolenia? A moze sam sie zakochal i musi przemyslec...nie wiem...tylko jedno wiem ze nigdy bym nie poleciala na skrzydlach (mam na mysli zmieniac miejsce zamieszkania, prace itp) dla faceta ktorego nie jestem pewna...nie badz w goracej wodzie kapana...stan sie niedostepna...tajemnicza, a zobaczysz jak role sie odmienia...zlap faceta w sidla jego wlasnej gry...ale do tego potrzebujesz wziac najpierw zimny prysznic zeby odtrzasdnac sie z tej "milosci" do niego..powodzenia

Gość Klaudii25
Angel masz rację, nie pomyślałam o tym. O yezooooo, jeszcze tego brakowało żeby mu się coś stało:(:( Nie wiem czy inni uczą krzywdzenia czy wykorzystywania kobiet, on naprawdę uczy uwodzenia. I jest w tym cholernie dobry:(

oj ale na pewno nic takiego sie nie stalo:) Daj mu jeszcze czas:):) He he On uczy uwodzenia kobiet wiec pewnie wzial sie na wstrzymanie i chce zobaczyc co bedzie dalej sie dzialo,W koncu jest perfekcjonalista jak pisalas:):):)

Gość Klaudii25
do Ochlapka właśnie tego się boję, że jak stanę się niedostępna i tajemnicza to on sobie odpuści i uwiedzie inną:(:(:(:(:(

Gość Ochlapek
Klaudia, przypomnij sobie co do nas na poczatku topiku napisalas, lub przeczytaj sama siebie...uwiodl Cie bo wlasnie byl i jest niedostepny, taki owoc lepiej smakuje...masz wieksze szanse go "stracic" jezeli uwiesisz mu sie na szyji....(=ciezar)...nie badz taka desperatka, daj mu troche za Toba pogonic...zaczeliscie zwiazek(?) od najniebezpieczniejszej strony do przetrfania, czyli seksu...teraz moze daj sie poznac od wewnatrz ale duchowo...trzymaj sie

Gość idź do przodu i nie
patrz jak cytują ci jakieś śmieszne książki... przecież nie będziesz zyła wg jakiejś durnrj książki napisanej przez sfrustrowaną babę, którą facet chciał zostawić... to nie jest miłość... tojest manipulacja...

Gość prawda jest taka...
dziewczyno jestes glupia jak but :o koleś cie podupczyl, zaliczyl ciebie jak kolejną łatwą laskę a ty sie łudzisz ze cos z tego bedzie. smiechu warte :D ile masz lat? 15? :D polecam Bravo poczytac, gazetka w sam raz dla takich naiwnych lasek jak ty!

Gość mad dga
Dzwoń... Nie zadręczaj się myślami, skąd wiesz, że on teraz nie myśli dokładnie tak samo jak Ty ? Może sam jest tym zaskoczony. Nie rezygnuj, jeżeli czujesz, że to było coś wyjątkowego. A kto wie co będzie dalej :)

Gość mad dga
I nie przejmuj się tym co tu piszą. W głebi serca żałują, że to nie ich spotkało coś takiego... Chcieliby się po prostu zakochać, oszaleć ze szczęścia... A nie mają tego, więc tłumaczą sobie i innym, że to jest złe. Z tym przekonaniem "lepiej im żyć i umierać"....

Gość prawda jest taka...
taa jasne, marze o tym cale dnie i noce, ze porzadnie ******** mnie jakis przystojny facet (...nizszy ode mnie o 3 cm :D ) a potem porzucil jak szmatę :D

Gość mad dga
gdyby nie dotykałoby Cię to, to ominęłabyś ten topik i poszła dalej. Ale Ty uznałaś, że trzeba komuś dowalić, by mieć choć przez chwilę poczucie, że Ty jesteś ta dobra, porządna i masz prawo do upominania innych. Jest taka mądra rada - Jeśli nie masz do powiedzenia czegoś dobrego, nie mów nic. Miłego wieczoru

Gość buhahahahha
jeśli ktoś błądzi we mgle, trzeba mu wskazać drogę, a nie utwierdzać w głupocie:P

Gość mad dga
Ale tylko człowiek zadufany w sobie pomyśli, że jest tym wybranym do sprowadzania ludzi na dobrą drogę. Zresztą trzeba najpierw być na dobrej drodze, by móc na nią sprowadzać. Ponadto skąd pewność, że to nie Ty błądzisz we mgle ? Uważasz, że posiadasz monopol na mądrość ? Gratuluje "oświeconej" postawy !

Gość buhahahahha
No jasne - nie mam monopolu na mądrość, jako że nie popieram puszczalstwa i podawania się facetom na tacy:O Miłego wieczoru i dalszych jałowych rozmów

Gość prawda jest taka...
no ja wlasnie tez nie popieram puszczalstwa i sama sie nie puszczam i nie mam zamiaru!!! wiec nie mam sobie nic do zarzucenia. pozdrawiam i tez dobrej nocy zyczę :)

Gość Klaudii25
do mad dga trafnie napisałaś:) Zakładając ten wątek spodziewałam się również że ktoś będzie próbował mi dowalić. Ignoruję takie wypowiedzi. Uważają się za mądrzejsze a zupełnie nie zdają sobie sprawy że nie mają monopolu na cipę. Zadzwoniłam do Niego wczoraj wieczorem, miał wyłączony telefon. Nagrał komunikat że przebywa teraz za granicą i oddzwoni jak wróci do Polski.

Gość Klaudii25
powiedzcie co robić, jak zatrzymać takiego mężczyznę? Nie mogę sobie pozwolić aby Go stracić:(

Gość Klaudii25
japonka już się wykazałaś cytowaniem debilnej książki, teraz się wzięłaś za kretyńskie pytania? A po co jesz, jak i tak wysr...sz?

nie wydaje mi sie ze debilna. ale ty nie wiesz co to znaczy miec klase. dlatego dajesz dupy za szybko i sie dziwisz ze twoj żigolo cie olewa:P

Gość Klaudii25
powtarzasz się, już raz to napisałaś i nie zrobiło na mnie żadnego wrażenia. Myślisz że tym razem będzie inaczej? Jesteś w błędzie. Poza tym, tylko ktoś zupełnie bez klasy mógłby napisać coś takiego.

Gość sratatatat
Klaudii dobijaj się do niego, co sił. Dzwoń i nagrywaj się gostkowi na sekretarce do znudzenia, zapewniając go o swojej dozgonnej miłości. Na pewno podziała:)

Gość do autorki tego tematu
SLUCHAJ CZYTAM CO PISZESZ I WNIOSKUJE ZE TEZ SPOTKALAM SIE Z TYM SAMYM FACETEM CO TY!! :O czy to mozliwe?! CHYBA TAK!! UWODZI KOBIETY W SIECi !!:O tez kochalam sie z nim do upadlego,tez bylo cudownie!! ale juz nie odzya sie 4 dni i mysle ze to koniec... napisal mi ze nie ma ochoty na zakladanie rodziny ze nie chce korzystac z zycia:O

Gość Klaudii25
tak myślisz? Podaj pierwszą literę jego imienia.

Gość do autorki tego tematu
na W...

Gość Klaudii25
:( zgadza się, a tez lubił jak mu wkładałas palce w odbyt?

Zarezerwowałam nick bo jakiś debil zaczął się podszywać. Poprzednia odpowiedź nie była moja.

Proponuje zrobic sobie padania na hiv i podobne, ty stuknieta babo