Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 faceci sa dziwni

Kupilam sobie chusteczki do demakijazu loreal...

Polecane posty

Go艣膰 faceci sa dziwni

...i polozylam na poleczce kolo ubikacji, a moj facet wycieral sobie nimi tylek :O Bo myslal, ze do tego sluza 馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a co ty nawiedzona jaka艣 jeste
艣? w kiblu myjesz twarz???????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faceci sa dziwni
Tak, mam lazienke z ubikacja, a ubikacja jest obok umywalki. Moj facet mnie po prostu czasami rozwala :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 45343
e tam. Nie denerwuj si臋 m贸j brat jest lepszy. My艂 g艂ow臋 p艂ynem do higieny intymnej a kanapki zrobi艂 sobie kiedy艣 z kie艂abas膮 (o ile mo偶na to nazwa膰 kie艂bas膮 - bo to by艂o co艣 oble艣nego zmielonego we flaku) dla ps贸w :) On taki zamotany i ciagle zapracowany 偶e boj臋 si臋 i偶 kiedy偶 naje si臋 w臋gla do grila :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faceci sa dziwni
hahaha, beztroska panow czasem jest porazajaca :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 45343
to fakt :) Ja w og贸le mam jak膮艣 zakr臋con膮 rodzin臋. M贸j ojciec (jak jeszcze mieszka艂am z rodzicami) od艣wierza艂 sobie pok贸j (jak mu brzydko pachnia艂o) moimi perfumami za kilkaset z艂otych. Sta艂y sobie w 艂azience na specjalne okazje i naprawd臋 sporadycznie ich u偶ywa艂am bo mi by艂o szkoda. Jakie by艂o moje zdziwienie gdy si臋 okaza艂o, 偶e brakuje ponad po艂owy. Ojciec si臋 przyzna艂a z g艂upi膮 min膮.....bo on nie wiedzia艂, 偶e to drogie :( :)

Udost臋pnij ten post

:D:D:D Moj tata tez jest smieszny, ale troche to bedzie nie na temat... Kiedys lecialam na Work&Travel i z samego rana przed wyjazdem na lotnisko jeszcze raz przegladalam wszystkie dokumenty. Moj ojczulek je zobaczyl i stwioerdzil, ze sa strasznie pogniecione i ze wstyd takie dac... Wpadl wiec na genialny pomysl, zeby je uprasowac :( Pech w tym, ze wzial jakis dokument, ktory byl na papierze faksowym i jak tylko przylozyl zelazko to papier sie zrobil czarny! Dobrze, ze firma, od ktorej mialam ten kontrakt (czy cos tam, juz nie pamietam), znajdowala sie w warszawie, bo moglam jeszcze do nich skoczyc i wziac nowy dokument. Ale sie smiali jak zobaczyli to odbite zelazko! :D A moj tata mial strasznie glupia mine :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 mamaa
M贸j brat umy艂 sobie kiedy艣 z臋by moim kremem do depilacji Veet.:P:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j dziadek szczodrze
wysmarowa艂 si臋 kiedy艣 moim samoopalaczem (my艣la艂 偶e to krem). Zanim rano wsta艂am babcia wyekspediowa艂a go do lekarza przekonana 偶e ma 偶贸艂taczk臋. Wyglaa艂 przekomicznie, bo maia艂 br膮zowo - pomara艅czowe smugi na twarzy (facet nigdy si臋 nie wysmaruje dok艂adnie) i do tego pomara艅czowe d艂onie. Buty zjad艂am 偶e 艣miechu:):):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o ja pierdoleee
dawajcie jeszcze! :D

Udost臋pnij ten post

m贸j tata kiedy艣 si臋 u mnie k膮pa艂 i "umy艂" g艂ow臋 oliwk膮 w 偶elu, ma艂o tego jak wyszed艂 z wanny posmarowa艂 sobie twarz 偶elem pod prysznic, bo doczyta艂 si臋 w jakim艣 obcym j臋zyku, ze to blasam do cia艂a:):):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 glosniej krzycz to moze
moj tata popryskal sie pod pachami moim lakeirem do wlosow bo byl szczerze przekonany, ze to jakis nowy dezodorant :-O potem jeczal ze mu skora zesztywniala... :-D

Udost臋pnij ten post

pojecia nie mam co mu powiedzia艂 lekarz- nie b臋d臋 zmy艣艂a膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wy tu o facetACH
a moja babacia zawsze kupuje jakioes wsiockie dezodoranty na rynku, a potem sie nimi psika po ubraniach zostawiajac biale szlaczki :O

Udost臋pnij ten post

u mnie to akurat okropie艅stwo, brat sobie wymy艂 z臋by moj膮 szczoteczk膮 :/ tak trudno odr贸偶ni膰 kolor zielony od 偶贸艂tego ? a i kiedys si臋 pyta艂 co to jest samoopalacz :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najlepsze to z dziadkiem
moj ojciec nagminnie myje zeby czyja szczoteczka popadnie, ja swoja chowam, bo zbyt zadbanych zebow to on nie ma! Myje je tak rzadko, ze pewnie zapomina ktora szczoteczka jest jego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ohydaaaaa
faceci sa straszni - niezaleznie od wieku :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hanna barbera
Moj maz beztrosko zuzyl sobie moj krem clinique pod oczy, dziwil sie, ze kremik byl taki maly.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oni sa niereformowalni
kiedys zostawilam 2 letnia coreczke pod opieka meza i poszlam zrobic zakupy (zeby nie bylo - zadne ciuchy tylko zaopatrzenie domowej lodowki i lazienki :-O ) wracam - on beztrosko czyta gazetke na kanapie a malej dal do zabawy moja kosmetyczke - zlamala mi szminke loreala (50 zeta !!) i rozsypala puder shiseido... brak slow :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uppppppppppppppppp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajne dawajcie jeszcze kobity

Udost臋pnij ten post

pewna pani wybiera艂a si臋 do ginekologa. wpad艂a po pracy do domu szybciutko umy艂a to co mia艂a pokaza膰 doktorowi i w napr臋dce zdj臋tym z p贸艂ki dezodorantem popsika艂a swoj膮 myszk臋 co by doktorowi te偶 pachnia艂o. na fotelu w trakcie badania zauwa偶y艂a, 偶e lekarz zwija si臋 ze 艣miechu i z trudem utrzymuje powag臋. ju偶 przy biurku w trakcie pisania recept pan doktor zapyta艂 \" czy pani zawsze jest taka elegancka?\" , na co pani odpar艂a, 偶e jasne przecie偶 pracuje w banku, na powa偶nym stanowisku a to wzbudzi艂o u lekarza jeszcze wi臋ksz膮 weso艂o艣膰. pani wr贸ci艂a do domu, ale dobry humor lekarza nie dawa艂 jej spokoju. opowiedzia艂a o tym swojej c贸rce ta pobieg艂a do 艂azienki i pokaza艂a matce ten dezodorant. kt贸ry okaza艂 si臋 by膰 lakierem do w艂os贸w, ale nie zwyczajnym bo ten by艂 z brokatem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do wszelak
znam ta historie, ale chyba jest wymyslona, bo slyszalam ja od wielu roznych osob i kazdy twierdzil, ze dotyczyla jego znajomej :O

Udost臋pnij ten post

M贸j ojciec jaki艣 czas temu umy艂 w艂osy w samoopalaczu, a pragn臋 doda膰, 偶e ma standardow膮 艂ysink臋 na czubku g艂owy. :D Na (nie)szcz臋艣cie szybko si臋 zorientowa艂 i przez kilka godzin psioczy艂, 偶e obie z mam膮 mamy schowa膰 swoje kosmetyki do p贸艂ek. :P

Udost臋pnij ten post

A m贸j tata my艂 z臋by kremem glicerynowym do r膮k w tubce, skapn膮艂 si臋, bo si臋 nie pieni艂 :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majakala
moja mama umy艂a z臋by brevoxylem :o,by艂a tak zaspana ze nawet sie nie zorientowa艂a :D

Udost臋pnij ten post