Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 faceci sa dziwni

Kupilam sobie chusteczki do demakijazu loreal...

Polecane posty

Go艣膰 juatnil
mia艂am samoopalacz w spreyu moj ojciec myslac ze to dezedorant popsikal sie pod pachami....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kiedys po pijaku umylam
zeby zelem na stluczenia i urazy (Heparin) cos obzydliwego :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alvion
Moj tata umyl zeby peelingiem do twarzy - tez mial zielonkawy kolor, drobinki jak w pascie i pachnial mietowo. Moja ciotka, ksztalcona, swiatowa kobita, uparcie smarowala sie pod oczami zelem do wlosow, ale zadowolona nie byla, bo za mocno sciagal jej skore. Jedna moja kolezanka, wyjezdzajac na tydzien na narty, zeby nie ciagnac wielkich butli kosmetykow poprzelewala wszystko do mniejszych "po czyms". I zapomniala, co do ktorej. Wskutek tego przez caly tydzien myla wlosy antybakteryjnym zelem do twarzy. Slabo sie pienil, ale co tam.

Udost臋pnij ten post

ja b臋d膮 ckiedy艣 na pielgrzymce spa艂am w pewnym podejrzanym domu z trzema nieznosnymi synami.Mimo swojej, i tak wypachen po brzegi kosmetyczce uzywa艂am kosmetyk贸w wlascicieli. Siedzac w wannie zauwazy艂am buteleczk臋 z szamponem z czarnej rzepy, w kt贸rym ju偶 dawno nie my艂am w艂os贸w. Nie my艣l膮c za d艂ugo w zie艂am buteleczke i wyla艂am prosto na g艂ow臋. Pocz膮tkowo niemi艂y zapach ,powiedzia艂abym nawet od贸r zniech臋ci艂 mnie,ale pomysla艂am,ze to czarna rzepa i pewnie dlatego. rano gdy ju偶 pakowali艣my ubrania u艣lysza艂am z kuchni krzyk mamy,kt贸ra tak偶e my艂a w艂osy w owym szamponie do jednego z syn贸w. Jak si臋 okaza艂o zrobi艂a ona awantur臋 jednemu synowi za to,偶e zmiesza艂 krowie 艂ajna z szamponem. By艂am w艣ciek艂a-no ale c贸偶-pielgrzymka ma charakter modlitewno-pokutny!

Udost臋pnij ten post

z g贸ry przepraszam za b艂edy-jestem strasznie zmeczona i tak jakos wysz艂o.jak teraz to czytam to nie wierze,ze to cos powyzej z takim stylem jest moje:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahahaa
niez艂e:D:D:D:D:D:D:D ale si臋 u艣mia艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j ojciec umy艂 艂eb
balsamem do cia艂a, bo my艣la艂, 偶e to szampon :o. Mia艂 ros贸艂 na g艂owie:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j ojciec umy艂 艂eb
Ja wywin臋艂am jeszcze lepszy numer :D. Jak mia艂am 8 lat i wraca艂am ze szko艂y, wstapi艂am do sklepu po zeszyt. Babka w sklepie nie mia艂a czym wyda膰 i poda艂a mi kostke roso艂ow膮. Ja g艂upia my艣la艂am, ze to cukierek :o i ze偶ar艂am:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 od艣wiezam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mas艂e艂ko
ja wst臋pi艂am po moj膮 kole偶anke do szko艂y, jak zwykle czeka艂am na ni膮 w korytarzu , okaza艂o si臋 偶e laska umy艂a z po艣piechu i zaspania z臋by najta艅szym kremem do golenia , mo偶e kto艣 si臋 orientuje taki w zielonej albo granatowej tubce:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jaaaaaaaa
Jak mia艂am z 11,12 lat posz艂am do spo偶ywczego sklepu,a偶eby kupi膰 sobie co艣 na os艂ode i...... gdy by艂am przy ladzie poprosi艂am : poprosze czekolad臋 czekoladow膮.... Facet za lad膮 ca艂y czas chichota艂 jak i wszyscy w sklepie i si臋 mnie zapyta艂; a czy czekolada mo偶e by膰 nieczekoladowa?? ha ha ha ha.... dopiero za chwile do mnie dotar艂o co za g艂upot臋 powiedzia艂am,a mi chodzi艂o o mleczn膮,tak膮 bez dodatk贸w......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jaaaaaaaa
up

Udost臋pnij ten post