Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazka totalna

Telefony, telefony....... Grrrrrrrrrrr..........................................

Polecane posty

Gość porazka totalna

Mozecie mi poradzic co mam zrobic?? Kupilam ok. roku temu telefon - Siemens C75 - sprzedawca powiedzial ze jest promocja i zamiast 250 zl kosztuje 5 zł, dlatego ze przedluzalam umowe. Kupilam go. Po 5 miesiacach sie zepsul, wiec oddalam go do naprawy bo byl na gwarancji. Trzymali go ok 2 miesiecy, po czy napisali ze usterki nie moga naprawic i dali mi nowy telefon . Ten wytrzymal ok 2 miesiecy i tez sie zepsul . Sprzedawca powiedzial ze bardzo duzo tych telefonow sie psuje, ze sa trefne bo Siemens zbankrutowal i to felerne telefony... Po ok. 1,5 miesiac przyslali naprawiony telefon, wytrzymal jeden dzien i znow sie zepsul. I znowu oddalam go do naprawy - trzymaja juz go ponad 1,5 miesiaca :( Na zakup nowego telefonu mnie nie stac i nie wiem co robic :( Byl ktos w takiej sytuacji??

Gość telefony...
rany!!!! a kto kupuje Siemensa??????????????????

Gość porazka totalna
Niestety wtedy nie wiedzialam ze firma bankrutuje :(:(

czytając to co piszesz wniosuje ze wiecej nie masz tego telefonu niż masz, dziwie sie ze jeszcze sie nieodzwyczaiłas od posiadania takiej zabawki 🖐️

Gość porazka totalna
Dokladnie, wiecej go nie mam niz mam :( Na szczescie mam inny, stary... Ale jednak .... Nie wiem co robic w tej sytuacji :(

Gość porazka totalna
A wiecie moze czy jest taka mozliwosc zeby wymienic go np na inny telefon?

Gość moze nie dziwne ale smieszne
jak to kto? ja np. mam siemensa i jestem bardzo zadowolony!!!

Gość porazka totalna
Tez bym chciala moc powiedziec ze jestem zadowolona.... Ale niestety ;/

Gość BenQ-Siemens ogłosił
bankructwo w pażdzierniku 2006 i od tej pory sa problemy z naprawami. na dodatek mocno spuścili z cen swoich telefonow:D żeby pozbyc sie tych niedorobionych modeli:D Niestety, nie nalezy wierzyć we wszystko co sprzedawca powie:O Zostaje tylko kupić jakis niedrogi telefon w sklepie, w granicach 130 zl cos mozna kupic:P , a tego grata sprzedać:D

przy skladaniu reklamacji trzeba bylo zadac zwrotu równowartości lub wymiany na nowy...a jak juz zlozyles to zglos sie do rzecznika praw konsumenta on Ci napewno wszystko dokladnie wyjasni:D

Gość porazka totalna
ODebralam go 3 dni temu, niby go naprawili... Dzis znowu sie zepsul :(

Gość jedno i drugie
porazka, a może interesuje Ciebie Nokia 6610? sprawna, super stan , no i niezawodność nokii...wiadomo:) za 10 dni odbieram nokię 6151

Gość porazka totalna
A w jakiej cenie?

Gość jedno i drugie
nie zstanawialam się nawet nad ceną, ale jest to mój trzeci telefon , a ten, o którym wspominam był uzywany sporadycznie, wyglada jak nówka, no i bateria oryginalna. Chcę go sprzedać za przysłowiowe grosze. Popatrz sobie na jakiejś stronce odnosnie parametrów tego modelu...aha, nie posiada jedynie słuchawek do radia i ładowarki...szczur mi pogryzł:(

Gość pudelka i instrukcji
tez pewnie nie posiada?:P

Gość jedno i drugie
a to akurat ma:P jestem kobietą dojrzałą i nie intersesują mnie przekręty