Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiorexx

czy opłaca sie byc szarą myszka,czy lepiej isc po trupach by zrobic kariere

Polecane posty

Gość basiorexx

jako szara myszka niewiele zdzialasz w obecnym swiecie...

raczej coś pośrodku...nie iśc po trupach,ale też nie być szrą myszką liczącą na dostrzeżenie...

Gość tanga
mozna byc szara myszka w czerwonych szpilkach............

Gość tak tak tak tak najlepiej
a ty nie masz większych problemów, dziecko drogie? A czy byś wolał być wo wyrzygania bogatym i śmiertelnie chorym, czy wiecznie biednym acz zdrowym?

Gość basiorexx
chodzi o to ze zwykli smiertelnicy sa tylko wyrobnikami i tłem tych którzy błyszcza w swietle fleszy,taka szara mysz nic nie znaczy jest co najwyzej tyle warta ile wypracuje kapitału tym co sa na świeczniku

Gość facet musi
te co są w swietle fleszy to są zwykłe kobiety. Nie mają nic prócz.. tyłka (który chętnie dają tym co mgą cos im załatwic)

Gość telefon zaufania
a dlaczego tylko tak albo tak ? tak samo to głupie jak pytanie, czy lepiej być pięknym i głupim czy brzydkim i mądrym ja bym chciała być piękna i mądra i taka opcja tez jest możliwa nie jest tez tak, ze bogaty to zawsze zły, a biedny to zawsze dobry; nie wiem w ogóle , skad ludzie biorą takie teorie i powrotem do tematu - dobrze jest kimś, kto nie jest szara myszką , nie stoi w kącie, nie daje sobą pomiatać , zna swoją wartość , umie wyrazic swoje zdanie, ceni się , ale jednoczesnie szanuje innych

Gość basiorexx
nie rozumiemy sie chodzi mi o droge życia i nie mam na mysli mowiac o szarej myszce:) ludzi o słabym charakterze tylko raczej takich osiobnikow którzy godza sie na zycie w cieniuy innych dla których swiety spokuj i stabilizacja to sens istnienia