Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....ula

objawy uczulenia na gumki

Polecane posty

Gość .....ula

Czy któraś z Was jest uczulona na tworzywo, z jakich robione sa prezerwatywy? Kiedys uzywalam tabletek, ale kad zaczelismy uzywac gumek za kazdym razem po stosunku przez jakies 2 dni lekko piecze mnie wejscie do pochwy, i okolo 5 dni mam jak by jakis stan zapalny.. zaczerwienienie, zoltawy sluz. Byc moze to jakas choroba, ale nigdy nie mam tego jesli nie wspolzyjemy ze soba. Wybieram sie z tym do lekarza, lecz dopiero w przyszlym tygodniu.

Gość .....ula
Dodaj jeszcze ze to na pewno nie z braku higieny, bielizne zmieniam codziennie, prysznic biore p[rzynajmniej raz dziennie, gdy mam okres "podmywam sie" czesciej, moj chlopak tez dba o higiene. Co do jego wiernosci rowniez nie mam najmniejszych watpliwosci.

Najlepiej na gumke wziać starą skarpetę Dodaje to sexu, stanowi podnietę I chroni przed ciażą najlepiej na świecie Do łba to należy wbić każdej kobiecie Nie będzie więc wówczas uczuleń i pryszczy I pipka odetchnie, i penis zapiszczy I śluzu nie będzie żółtego jak mocz A jeśli ja kłamię - to jestem SWOŁOCZ