Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =0=

kiedy powiedziec facetowi ze jest sie dziewica?

Polecane posty

Gość =0=

czesc:( jestem dziwica, i mj facet o tym nie wiem, wrecz mysli z ejuz kiedys sie z ims kochalam. teraz nie wiem kiedy mu powiedziec prawde? na kilka dni przed kochaniem sie czy... pod zcas sexu?

Gość sweet blondi P
powiedz mu przed usiadzcie gdzies porozmawijcie i powiedz ze musisz mu cos wyjawic :D

Gość sweet blondi P
albo zaproponuj mu jak juz zaczniecie..."chcesz mnie rozdziewiczyc?" :D zadziala :P

Gość =0=
heh:) druga wyowiedz mnie rozbawila:) dzieki. wiesz boje sie jednego-ze on pomysli ze ja jakas nie zorientowana w tym temacie jestem.. a ja robilam wiele ale nigdy nie pozwolilam na "pelna penetracje", wiec boje sie ze mi "ucieknie";/

Gość kathrina*
jak Cie kocha to jak ma uciec? to jak ucieknie od tego to pomyśl- jakiś z niego podejrzany typ- chciał tylko poruchać... napisz mu smsa, ja kilka lat temu tak zrobiłam i było fajnie:)

Gość izzzzzzzzz
A czego się wstydzisz?jak facetu nie spodoba sie Twoje dziewictwo,to nie jest ciebie wart.Mój facet wiedział od początku,z dużym szacunkiem mnie potraktował.Nasz pierwszy raz nie był zbytnio udany,bo zemdlałam na widok krwi,jego tez to zaskoczyło.Teraz po latach smiejemy się z tego,było to dla niego nietypowe przeżycie,stwierdził ze drugiej dziewicy by nie chciał,ale mówi to zartobliwie:) Chodzi o to aby zdecydować sie na pierwszy raz jak jesteś pewna faceta,widze ze się obawiasz,więc sie zdecyduj czy warto akurat z nim.ja sie nie obawiałam wogóle:),a wczesniej byłam z facetem 4 lata i z nim nie spałam,bo nie czułam sie pewnie.

Gość izzzzzzzzz
No chyba ze masz 40 lat i jesteś dziewicą:/

Gość =0=
mam 21 lat:) i facet jest w moim wieku, gdziesz czytalam ze dziewice keca starszych facetow, ale w innej gazce znow czytalam ze starsi wola doswiadczone laski hehe:) i omu tu wierzyc:)

jeśli chcesz się z nim kochać to mu powiedz. Myślę że będzie skakał z radości wiedząc że ma dziewczyne dziewice bo na pewno chciałby być Twoim pierwszym kochankiem.przecież to facetów strasznie kręci.a poza tym oni nie znoszą krytycyzmu a jeśli to Twoja prawdziwa miłość i odwrotnie to jeszcze lepiej bo będzie szczęśliwy że nikt wcześniej nie tknął jego ukochanej

Gość =0=
dziekuje za wszstkie wiadomosci:) tylko powiedzcie kiedy mam to powiedziec??

ja swojego chlopaka zapytalam pierwsza czy robil to jsuh odpowiedzial ze ta.. no i jak mnie zapytal czy ja tesh t o odpowiedzilam wtedyzze nie ... zdziwil sie :P ale ja jakos sie nie obawialam jeg oreakcji.. na luzie to przyja.. nawet m anadzieje ze ebdzie pierwszy hehe :P

Gość =0=
wznawiam temat:)

Gość jolka2
duzo predzej niz kilka dni przed sexem,

Gość =o=
widze ze tu dziewic nei ma :)

Gość Ziuta z Wołomina
nie mów, niech ma niespodziankę

Gość =o=
jeszcze nie dawno pisalam do was ptajac si ekiedy mam powiedziec ze jestem dziewica, dzis wam pwiem ze juz mu to oznajmilam:) zachowal sie fantastycznie, pwiedzial ze teraz ma jeszcze wiekszy szacunek do mnie:)