Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompleksy

MOJE KOMPLEKSY...jak sie ich pozbyc??

Polecane posty

Gość kompleksy

Czy nie macie czasem zlego humoru z powodu np. fajnej kolezanki, jej urody czy np. ladnego mieszkania??? ja ogolnie jestem osoba bardzo sympatyczna i wiekszosc znanych mi osob mnie lubi, ale bardzo czesto popadam w jakas mala depresje, ze jestem do niczego, ktos jest lepszy ode mnie, bardzo czesto te osoby wlasnie same maja kompleksy ale niestety nie moge na to poradzic, nigdzy z nikogo nie szydze i nie docinam...ale czasem czuje sie gorsza...a podobno nie wolno sie do nikogo porownywac bo to brak szacunku dla samej siebie...

chyba nic innego nie pomoze jak tylko olewanie tego co sie wokol ciebie dzieje, nie brac do glowy i o tym nie myslec.;| ok wiem, latwo mowic ;/:(

Gość najlepiej to
znalezc przyczyny i podstawy kompleksow - one nie biora sie z powietrza, uswiadomienie sobie ich podstaw to najwazniejszy krok do tego by znimi walczyc! wiem bo walczylam :) i prawie wygralam, jeszcze troche walcze ale jest juz duzo lepiej, pomysl skad sie biora ale najpierw zastanow sie jakie masz kompleksy

Gość bo to łatwo uswiadomic
sobie podstawe kompleksów:-( , gdyby to było proste to psychoterapeuci straciliby swoja prace a ludzie kompleksów

Gość do kompleksy
skup sie na swoich mocnych stronach, zobacz co do tej pory osiegnełas :-) i juz bedzie ciut lepiej

Gość do kompleksy
poza tym zawsze , ZAWSZE znajdzie sie ktos lepszy, z ładniejszym mieszkaniem, zdolnosciami, uroda czy czym tam jeszcze . Nie warto tak sie zadreczac. Ty tez jestes pewnie od kogos lepsza nie? ;-)