Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shenken

miłość jednostronna - związek

Polecane posty

Gość shenken

Zastanawiam się jak postąpili byście na moim miejscu - spotykam się z facetem od pół roku, on zainicjował "związek". Nigdy zbytnio nie okazuje uczuć, jeśli wyjeżdża na wakacje potrafi nie dzwonić cały tydzień itp. Ostatnio stwierdził, że nigdy mnie nie pokocha (choć nie kocha innej, żadnej eks, nic z tych rzeczy, po prostu nie jestem w jego typie) ale chce nadal ze mną być. Mówi, że w związkach zawsze tak jest, że jedna strona (czyli ja) jest bardziej zaangażowana. Wiem, że mnie nie zdradza, co lepsze nie namawia mnie na konkretny seks (więc nie próbowaliśmy jeszcze). Warto ciągnąć taki związek?

Gość szybki internet
No pewnie, że nie warto ciągnąć. Facet jest wygodnicki i po jakimś czasie wypomni ci: nikt cię nie zmuszał, sama chciałaś być ze mną... w każdej chwili mogłaś odejść, przecież powiedziałem WYRAŹNIE, że ciebie nie pokocham. Uczucie musi być obustronne, jak nie, to do widzenia. I nie rób błędu, nie trzymaj się kurczowo nieodpowiedniego faceta. Proszę, nie rób tego samego błędu, jaki ja zrobiłam, a potem ciężko chorowałam.

Gość rozeznanie
nie on mowi ze ciebie nie kocha no to mowi sie trudno olej go on nie jest ciebie wart moja rada zrob jak chcesz