Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zołzowata

chciałabym... chcę...

Polecane posty

pochwalić się wam, że prawie pokonałam lęk przed wodą. ale tylko basenową :( dziś pływałam (z pomocą różnych basenowych urządzeń:P) prawie jak delfin ;)

Gość Kowal3
Zazdroszczę. Nie umiem pływać, choć pochodzę znad morza. Co dziwniejsze - wielu marynarzy pływać nie umie

Powiedz mi jak pozbyc sie arachnofobii, panicznego leku przed ciemnoscia, i leku wysokosci:) a poza tym gratuluje:)

dziękuję ;) aż się zawstydziłam ;) tylko w pewnym momencie, gdzieś w okolicy 175 cm zachłysnęłam się wodą i zrobiło się nieciekawie :( a więc szybko pieskiem (dość nieudolnym:P) dopłynęłam do brzegu i odsapnęłam ;) a potem znowu w długą :D tylko, że jakoś nie mogę się przekonać do oddychania pod wodą :(

ja umiem pływac tylko na plecach... czyli nie umiem :)

kowal, ja mieszkam nad jeziorem, a pływać nie umiem :D tzn. nie tak jak bym chciała :) Rudziaa, niestety nie pomogę Ci w pozbyciu się owych lęków, gdyż sama je posiadam :( ale ogólnie stosuję taką metodę - oswajam się w różny sposób z tym, czego się boję. akurat lubię pokonywać własne lęki, więc jakoś idzie :) ale z tym basenem to było naprawdę ciężko :( przez kilkanaście wizyt stałam w wodzie jak jakiś kołek :D

Gość nie możesz się przekonać
do oddychania pod wodą? A POTRAFISZ?? gratulacje.. chyba baaardzo musiałaś sie zakrztusić ta wodą, skoro takie bzdury piszesz

ja nie oddycham pod wodą, pływam bez zanurzania głowy :) a zakrztusiłam się, bo woda mi sie dostała nosem, kiedy chciałam machnąć ręką. chyba jasno napisałam? :)

Bardzo sie ciesze, że pokonałaś lęk przed wodą :) ja kocham wode i pływanie, więc cieszę sie razem z Tobą :) Pozdro🖐️

ale ja prawie pokonałam ten lęk. chciałabym pływać poprawnie, ale do tego jeszcze dłuuuga droga :)

gratulacje:) 🌼 ja juz mam swoje lata a nie potrafie pływać. hehe chyba,ze po Warszawsku..................tyłkiem po piasku;)

angel, nigdy nie jest za późno na naukę :) wystarczą chęci :) tak w ogóle wszystkim dziękuję za słowa uznania ;)

Gość nie rozumiem was
co jest trudnego w pływaniu,przecież woda sama unosi

Gość chińska zupka
a ja umiem pływać po Warszawsku! Dupą po piasku! :D:D:D:D:D

Zołzowata no pewnie,ze nigdy nie jest za późno na naukę ale ja się boję wode wiec watpie aby mi sie udało :/ Poza tym nie po3ebuje tego, przynajmniej tearz nie przydaje mi się ta umiejętność i mam nadz,ze nigdy mi sie nie przyda ;):) pozdrawiam :)

angel, ja też się jeszcze boję, ale nie pozwolę, aby jakiś lęk zniszczył moje marzenia :) woda unosi? chyba tylko w Morzu Martwym :D ja się zawsze zatapiam :P ja też po warszawsku :D no chyba, że mam deskę albo taki piankowy "kijek" :D ale do czasu. jeszcze się nauczę pływać jak Otylia ;)