Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana panna

OSIAGNIJMY WRESZCIE NASZE CELE!!! SCHUDNIJMY RAZ NA ZAWSZE!!

Polecane posty

Gość Załamana panna
tierra->> jasne jasne witamyn w naszym gronie:):) ja tez nie znam nikogo z nowej klasy znam tylko pare osob ze szkoly:P a wile wazysz? bo wymiary sa niezle:D ola191->> ja ide na profil mat-chem a wy skad jestescie tak wogole:>??:)

Gość Załamana panna
i co laseczki gdzie jestescie:D:>jak wam dzis poszlo ja dzis zjadlam tylko 400kcal ale juz nie moge wiecej bo jest za pozno a wczesneij nie mialam jak:)) i wieczorkiem ide biegac wczoraj tez bylam odrazu sie lepiej czuje:))) busska:*

Gość normalne dziewczyny
400 kcal ? Byłaś już w pogrzebowym zamówienie złozyc ?

Gość normalne dziewczyny
przejdz na 1200 kcal,ćwicz ,będziesz pięknie chudła i bezpiecznie .W przeciwnym razie wizyta w pogrzebowym i przymiarka drewnianej jesionki

Gość Zgubiłam czerwoną parasolke
hej. ja jestem na mat-fiz zaczynam od jutra, choć nie zjadłam dziś nic tłustego. same jogurty i bułki, a do tego trochę malin :) właściwie tak cały czas jem, nie rozumiem dlaczego nie chudnę... może właśnie jem za mało tłuszczów a za dużo białka... :P

Gość ola191
Mi dziś odchudznie za bardzo nie wyszło, ale właściwie sie tym nie przejmuje, bo planowałam zacząc sie odchudzac od poczatku sierpnia wiec od jutra bez wymowek. Mialam nadzieje, ze juz dzis sie uda, ale coz...od jutra na 100%! Ja wybrałam biol-chem co było zawsze moim marzeniem, bo po liceum chcialabym sie wybrac na studia związane z masażem :) Załamana panna--> nie przejmuj się ta wypowiedzia, ze 400kcal to malo i masz jesc 1200. Wprawdzie nie jest to wiele, ale jesli kontrolujeszc wszystko to jest ok. Ja wiem, że przez najblizszy miesiąc tez bede czasem jadla podobna ilosc kalorii do Twojej dzisiejszej :) Paa :* trzymajcie sie! :) Mam nadzieje, ze innym poszlo lepiej ode mnie :p PS. Mieszkam w woj.pomorskim a Wy? :) buzka :*

Gość ola191
Zgubiłam czerwoną parasolke--> duzo bialka powinnyśmy jesc podczas diety, ale co do tych jogurtow to one maja znacznie wiecej bialka nioz weglowodanow ale tez podczas diety zywie sie glownie jogurtami tak jak Ty :) A te bulki to weglowodany, ktore napewno nie pomogą Ci schudnac. Chyba ze jest to ciemne pieczywo..ale tez w nie za wielkich ilosciach. A zamiast jogurtow warto sobie zjesc ,,serek wiejski" najlepiej w wersji "light". Ma prawie same białko w składzie :)

Gość mała panna
ja mam 155cm i waze 55 i chce wazyc 48 kg od jutro 3 posiłki dziennie i ćwiczenia 20 minut + codziennie rower ;)

ola191, ja też z woj. pomorskiego :). masz racje jutro zaczynam bez pieczywa, ziemniaków i makaronów. same warzywa, owoce i białko. i pół godziny roweru codziennie :) 🌼 wyjeżdżacie gdzieś jeszcze w te wakacje? bo, ja niestety nie :(

ola191, ja też z woj. pomorskiego :). masz racje jutro zaczynam bez pieczywa, ziemniaków i makaronów. same warzywa, owoce i białko. i pół godziny roweru codziennie :) 🌼 wyjeżdżacie gdzieś jeszcze w te wakacje? bo, ja niestety nie :(

Gość Załamana panna
Wiem ze to nie za dzuo ale olalam nic nie jesc niz jesc tak pozno. Dzis biegalam troche dluzej niz wczoraj ib teraz mnie lydki bola b mam male zakwasy:D Ola191->>> to dobrze ze spelniasz swoj marzenia oby tak cdalej!!:) a ze ci dzis nie wyszlo trodno juto wyjdzie:)) dzieki za wsparcie:)) ja jestem z malopolski z krakowa:D Zgubiłam czerwoną parasolke->>> to dobrze ze jeszcz duzo boalka bo tak ma by duzo bialka to pomoze przyspieszyc proces przemiany materii popieram ole191. Ja chyba jeszcze pojade na wies i moze na dzialki do paru osob ale zabardzo mi sie nie chce ale wiem ze bedzie fajnie:D poprostu tearz jestem zmeczona:D popieram cie z tym pieczywem makaronem i ziemnakami:D Mi jest trudno z tym makaronem bo uwielbiam zupki pikantne z vifona:((( wiec nie wiem czy dam rade:(( a jak tam reszta ekipy jak wam poszlo??

witam. ja mieszkam w woj. warminsko mazurskim. juz z rana cwiczylam i czuje sie swietnie. a gdzie wy sie podzialyscie? nie mowcie ze jeszcze spicie;)

a jeszcze do zalamanej panny jak sie u lekarza wazylam jakis miesjac temu to wazylam 58;/

Gość ola191
No nareszcie 1 sierpnia, teraz to wiem, ze uda mi sie schudnąc :D I Wam też się uda, razem przez to przejdziemy :) Zgubiłam czerweoną parasolke-->Fajnie, ze masz ambicje jeszcze pocwiczyc mi-niestety nie chce sie ;] Ale jak będzie ładna pogoda to napewno będę sie dużo ruszac tak jak Ty i Załamana panna :) Za chwilkę pójdę zjesc śniadanie-pól kubeczka twarożku ze szczypiorkiem i kromkę pieczywa chrupkiego. Buziakii i miłego dnia! :**

ja na śniadanie zjadłam jogurt bakoma, nie wiem czy dam rade bez pieczywa ;)

ola->>> no pewnie ze razm schudniemy. we wrzesniu beda z nas takie laski ze ludzie padna z zazdrosci;););) czemu tak malo piszecie. ja sie wlasnie zaczelam nudzic a was jak nie ma tak nie bylo;( co robicie przez reszte dnia moze macie jakis pomysl zeby zapelnic czas, ja jak sie nudze to zawsze musze cos jesc;/ milego dnia;*;*;*

Gość Załamana panna
Hej dziwczynki:D ja jestem tak strasznie glodna ze zaraz umre:( amm okres to wszystko przez to:(( zjadlam 600kcal i chyba sobie cos jeszcze zrobie bo jestem glodna strasznie:(( tierra->> fajnie ze juz cwiczylas:)) pozdorski:** ja glownie caly dzien sie spotykam z roznymi osobami:) z moimi przyjaciolmi i wogole:) ola191->> to ciesze sie ze wierzysz w siebie:** buska dla ciebie tez:**

Gość Załamana panna
Jestem poprstu okropna nie dosc ze nie poszlam biegac bo cos mi w kolanie znow strzyklo a mialam skrecone wiec wole nie ryzykowac to jstszcze zjadlam okolo 2000lca;!!!!!!!!!:((((((((nienawidze sie to wszytko przez ten jebanyt okres cxzuje sie wtedy jak baba w ciazy i mam zrozne zachcianki!!!!!!!!!!!!boze ale jestem grubasem!!!!!!!!!!!!!chce umrzec:(((((

Gość Załamana panna
Jestem poprstu okropna nie dosc ze nie poszlam biegac bo cos mi w kolanie znow strzyklo a mialam skrecone wiec wole nie ryzykowac to jstszcze zjadlam okolo 2000lca;!!!!!!!!!:((((((((nienawidze sie to wszytko przez ten jebanyt okres cxzuje sie wtedy jak baba w ciazy i mam zrozne zachcianki!!!!!!!!!!!!boze ale jestem grubasem!!!!!!!!!!!!!chce umrzec:(((((

Gość ola191
Załamana panna--> nie mów tak..może nie jest to pocieszajce ale ja tez zjadłam wczoraj z 2000kcal. Ale dziś jest nowy dzień i musi nam sie w koncu udac! Za to wczorajsze folgowanie nie zjem dziś więcej niż 500kcal. tierra-->moim marzenie byloby schudnąc do wrzesnia te 8kg..bylabym najszczęsliwsza na swiecie! A ja zjadlam na razie tylko brzoskwinie(100kcal). Miłego dnia życzę wszystkim! :**

Gość anka1989
zalamana panna ja tez jestem na 500-600 kcal dziennie i trzymam za ciebie kciuki..trzymaj sie cieplutko i nie poddawaj sie :):)

Gość reni83
Dziewczyny, też zaczynam się odchudzać. Mam 24 lata, ważę 72 kg przy wzroście 175. Normalnie po wszystkich dietach(lącznie z kopenhaską 2 lata temu) ważyłam 67-69kg. Dodatkowe kg wzięły się z rzucenia palenia. Potem dowiedziałam się, że jestem w ciąży, więc sobe nie folgowałam. Niestety poroniłam miesiąc temu. Nie będę pisać o samopoczuciu, bo to nie to forum. Aczkolwiek postanowiłam wziąść się za siebie i schudnąć do 65 kilogramów, ale rozsądnie. Planuje zajście w ciążę, więc muszę dobrze się odżywiać, ale zdecydowanie postanawiam mniej jeść. - Odrzucam słodycze, białe pieczywo, ziemniaki, tłuse dania. - Mięso-tylko gotowane, ograniczam sól, odrzucam cukier, w ramach przegryzek suszone owoce (uwielbiam daktyle - są stosunkowo kaloryczne, ale w porównaniu do typowych słodyczy zdrowsze i mają przynajmniej witainy, a nie tyko puste kalorie). - Kupiłam w aptece "Minceur" w płynie (80 - 90 zł). To taki środek, który utrudnia prztetwarzanie zjadanych przez nas cukrów w tłuszcze, zmniejsza cellulit i oczyszcza organizm z toksyn, przyspiesza zatem trawienie(zaparcia to zmora odchudzania). - no i staram sie nie jeść po 18 - 19 - ej. Chciałabym więcej sie ruszać(ach to lenistwo...:-) A przede wszystkim - DZIEWCZYNY-zwłaszcza te młode, które jeszcze sie rozwijacie, nie chcę nikomu matkować, sama jestem przykładem drasycznych diet, które stosowałam latami, OSTRZEGAM!!! W wieku 19 lat przeszłam na dietę 0 kalorii. Tak, dobrze cztacie. Nie jadłam nic, no może 1 owoca na 3 dni, po czym i tak prowokowałam wymioty. W zyciu bym nie pomyślała, że aż tak się zapomnę w tym odchudzaniu. Ćwiczyłam przy tym godzinami.No i schudłam 14 kilogramów w 6 tygodni. Potem 2,5 m-ca nie miałam okresu, wyszło mi pol włosów, kości wystawały wszędzie, przeraziłam się. Z 72 kilogramów schudłam do 58 i i stwierdziłam, że to wciąż za dużo!!! A efekt? Po 5 - ciu latach godówek i efektóejo - jo, ważę znów 72 kilogramy:-) Dlatego ostrzegam Was, dieta to nie odchudzanie przez 2 czy 4 tygodnie, takie kg szybko wracają, poprostu ograniczajcie jedzenie, słodycze najlepiej odżućcie, albo ograniczcie przyajmniej. Życzę wszystkim wytrwałości i powodzenia! Mam nadzieję, że i mnie się uda. Trzymam kciuki za nas wszystkie!!! PS. Przepraszam, że tak się rozpisałam :-)

A u mnie jest ok. Na śniadanie jak zwykle: jogurt 200g i 3kromki (takie 4cm na 4cm) Teraz zjadłam płatki z mlekiem (dwie garści płatków -> ok 30g). Zważę się po okresie, bo za kilka dni mnie czeka ;) Dzisiejsze moje postanowienie: nie jem po 17:00 :):) powodzenia dziewczyny, grunt to się nie poddawać :)

Gość GiaDeath
polecam power joge i pilates

reni>>> witam bardzo mi przykro z powodu twojego poronienia;( a myslalas nad dieto south beach. ja na niej jestem jest badrzo zdrowa a do tedo morzna schudnac bez glodzenbia sie.

Gość reni83
Zainteresowałaśmnie tą dietą. Słyszałam o niej wielokrotnie, ale nigdy nie pofatygowałam się, aby sprawdzić, na czym ona polega. Skoro mowisz, że zdrowa, to sprawdzę, może przypadnie mi do gustu. Dzięki i powodzenia w osiąganiu ideału :-)

jak tam u Was dziewczyny? Mi jakos tam idzie :) Wczoraj 500kcal, dziś będzie 600, jutro 700kcal a od niedzieli jem 800kalorii. Mam nadzieje, że wytrwam, bo u mnie z tym ciężko jest niestety.. :( Na początku lipca jedząc 800-900kcal schudłam 3 kilogramy w ciągu pierwszego tygodnia, więc mam nadzieje że i tym razem będzie podobnie :) Dziewczyny piszcie częsciej na tym forum!! :) reni83--->Też bardzo mi przykro, że stracilas dziecko.. Ja też mam trochę problemów ze zdrowiem..jestem wciaz osłabiona i mam krwotoki z nosa, poza tym mam anemie. Ale to raczej dlatego ze nie jem miesa..a o tym ze mój okres całkiem się rozregulowal juz nie wspomne.. Dlatego wiem, ze nie moge jesc mniej niz te 1000kcal..bo całkiem się wyniszcze. Ale przez nastepny tydzien bede jeszcze jadła 800kalorii :) Buziakii :**

Gość reni83
Dzieki. Jeśli nie jesz mięsa a masz anemię kup sobie w aptece żelazo,magnez, albo coś w stylu centrum. To ważne, żelazo na anemię, magnez poprawia koncentrację. Nie wiem ile masz lat (?), ja też miałam problemy z regularną miesiączką, dopóki nie zaczęłam stosować tabletek antykoncepcyjnych, po odstawieniu (brałam 2,5 roku) okres nadal był regularny.Czasem sztucznie trzeba sobi pomóc. Ale diety też się do teoprzyczyniają. Wiem coś o tym:-) Powodzenia w dążeniu do celu, buziaczki:-)

Gość reni83
Ola 191, nie zauważyłam, masz 16 lat. Tymbardziej zalecam jakieś witaminki. Mnie po dietach w wieku nastu lat problemy z żołądkiem pojawiły się po kilku latach, więc naprawdę warto coś łykać. Pozdrawiam serdecznie!