Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna0085

Niezła akcja

Polecane posty

Gość Anna0085

wczoraj siedzialam sobie na przystanku w centrum mojego miasta czekajac na autobus, ludzi bylo jak zawsze sporo byla godzina ok 15 kolo mnie oparty o filar przystanku stal starszy koleś mial z 55lat, patrzylam przed siebie przez chwile ale widzialam katem oka ze caly czas mi cos miga z boku wiec odwrocilam lekko glowe patrze a ten koles trzyma reke w kieszeni i nia caly czas porusza... na poczatku nie skapowalam o co chodzi i nie zwracajac na to uwagi zwrocilam swoj wzrok znow gdzies przed siebie..ale caly czas ten koles macha ta reka to znow na niego popatrzalam i wtedy zobaczylam ze koles ma dziure w kieszeni i przez nia wyjal ptaka.. i trzymajac w rece nakierowal w moja strone:/ no po prostu niezly zbokol kompletna zenada tyle ludu tam bylo samochody przejezdzaly non stop autobusy a ten taka akcje zrobil, wiec od razu wstalam i poszlam na drugi koniec przystanku, zbok sie jeszcze na mnie spojrzal i odszedl...

Gość Gulcia Pulcia Awanturcia
No szkoda, szkoda, że nie zareagowałaś prawidłowo. Nie wyciągnęłaś z torebki nożyczek i do tego ptaka mu nie przystawiłaś rozwartych.

Gość Anna0085
sorki ale ten pierwszy komentarz to dzielo podszywacza :(

Gość Anna0085
Zaraz wstrętnemu podszywaczowi obciągnę z połykiem i odechce mu się głupich dowcipów

Gość Jasam
Anna0085 - Najlepsze zachowanie w takiej sytuacji do przyłozyć na mgnienie oka rękę na swe krocze.