Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelawawa

dziewczyny z wawy pomóżcie

Polecane posty

Gość angelawawa

jestem w 8 miesiącu ciąży i już nie czuję sie na siłach pracowac jak dotychczas. potrzebuję namiary na prywatnego niedrogiego ginekologa w warszawie który wypisze mi zwolnienie bo mój lekarz prowadzący ciąże uważa że mogę dalej dzwigać worki i jeżdzić tysiąc kilometów na inwenty

spróbuj w centrum medycznym \"zdrowie\" na Kleszczowej 3a Do gina ide pierwszy raz dopiero w środę, ale inni lekarze nigdy tam nie robią problemów, wypisują co trzeba

Gość malllla
podnoszę temat dziewczyny pomóżcie

bez żadnego problemu dostaniesz zwolnienie w Centrum damaiana na Foksal-to jest prawie w centrum, obok Chmielnej, obok ronda De gola.W 8 m-cu bez problemu powinnas otrzymac zwolnienie!!!Az dziwne ze chodzisz prywatnie do ginelkologa a ten nie chce dac Ci zwolnienia mimo zaawansowanej ciązy.Powowdzenia.Acha,wizyta kosztuje okolo 120zł,nr telefonu:225662222

do ginekologa nie musisz isc w swoim rejonie wiec mozesz isc do panstwowego moja znajoma ma zwolnienie od 2 m-cy i mowi ze sobie wezmie do konca ciazy bo nie ma z tym problemu a przyjmuje ja: Joanna Zalewska Warszawa ul. Zwycięzców 43 m 9 tel. 022 617 18 30