Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzaczara

Mam owłosioną, a facet każe zgolić!!!!!

Polecane posty

Gość Krzaczara

Myslicie, że facet ma rację. Was też rajcują takie gładkie cipki?????????

Gość ehhhhhhhyyyyy
a Ciebie rajcuje owlosiona klata?

Gość twój facet ma racje
cipka bez włosów jest super :P

ja przez lata hodowalam paseczek..ale od jakiegos czasu jestem gładziutka :) i to mi sie bardzo podoba :) wiec nie dziwie sie ze facetom tez to sie moze podobac :) a jeszcze jak moga sunąc po takiej gładzi języczkiem to dopiero szalenstwo :)

ja na razie mam jeszcze paseczek, ale juz mysle, zeby sie go pozbyc. uwazasz, że bez paseczka jest o niebo lepiej?

coco mowie ci o niebo :) ja ten paseczek hodowalam przez lata.. nawet kiedys mialam chlopaka ktory zachecal mnie zebym zgolila na 0 ale bylam uparta bo wydawalo mi sie to dziwne .. ale widocznie do tego trzeba dojrzec :) teraz juz nie mam nic i tak to mi sie podoba ze biegam nagolaska po domu i przegladam sie w lustrach :) hahaha wiem wiem to brzmi dziwnie ale strasnzie mi sie to podoba.. jeszcze jak wyjdziesz z kapieli i naoliwkujesz cialko i cipeczke to tak fajnie sie swieci :) mowie ci poezja :) nie czekaj tylko powiedz paseczkowi hasta la vista :)

nie skaleczysz sie a jak si eboisz ze sie skaleczysz to wez lusterko i zacnzij sie golic przy lusterku ..pozniej dojdziesz do wprawy :) nie ma to jak cale cialko pieknie ogolone idealnie gladziutkie :)

mysle ze to problem rodem z naszej ukochanej polskiej doliny rospudy, tam tez jedni chca golic )scinac) inni sa przeciwko , mysle ze powinnas z tym problemem zwrocic sie do eurodeputowanych , moze porusza Twoj problem na jednej z sesji europarlamentu ? ;) :D

mnaimi ale o czym... ??bo chyba za duzo wina :D:D nalezy golic i juz :D nie dla upodoban mężczyzn ale dla własnej higieny ::D

no ja ironizuje sobie i i problem kolezanki staram sie dopasowac do problemow Polski :D ;) ludzie kochani troche wiecej luzu :)

mnami nie przejmuj się :D luz to maja ci co sobie gume popuszczą ;)

Gość a jak
dla mnie facet z włosami na klacie jest super ... podnieca jak cholera

Gość qwetrewqa
ja planuje sie calkiem ogolic, bo jutro mam nocna randke :P no i wlasnie dziewczyny - jesli dzis wieczorem ogole sie zwyczajna maszynka, to mi do jutra wieczora nic nie zacznie kilekowac? :)

tak,jak mnie do szaleństwa podnieca owłosiona cipka

ja tez wole faceta z orłem na klacie . sama byłam długo jak mnie PB stworzył (tzn,łysa) od 2 miechów mam trójkącik . i mysle ,że jest zadowolony :D

ale oczywiście o gustach sie nie dyskutuje moi drodzy :D

sa gusta i gusciki :) ja jestem pasjonatka gladkirgo ciala i sama nie mam wlosow ani na nogach ani na rekach ani pod pachami ani na cipeczce :) i lubie jak facet tez jest tam calkiem ogolony :) kiedys mi sie to nie podobalo a odkad poznalam takiego jednego to sie zakochalam w ogolonych i obrzezanych peniskach :)

stewardessa - no i go zgolilam, powiedzialam mu adios i juz plynie w strone Wisly. teraz sobie naoliwkowalam i wyglada rzeczywiscie super, ale czuje sie jakos tak dziwnie, jakbym byla calkiem naga...

Gość qwetrewqa
planuje sie calkiem ogolic, bo jutro mam nocna randke no i wlasnie dziewczyny - jesli dzis wieczorem ogole sie zwyczajna maszynka, to mi do jutra wieczora nic nie zacznie kilekowac?

Gość Pentagon
Słuchaj kobieto nieogolona!!!! Choćbyś nie wiem jak się starała to po zrobieniu siku w owłosieniu zostaje nieprzyjemny zapach i smak -dlatego jak chcesz być smakowitym kąskiem dla swojego faceta -ogól cipeczkę.Sam nie zdecydowałbym się nigdy na seks oralny z zarośniętą -jestem estetą i to mnie odrzuca.Powiem więcej mimo zarośniętej klaty -pod pachami i w kroczu jestem wygolony .Daje mi to poczucie komfortu i higieny.

coco gratuluje :) na poczatku tez sie czulam taka naga ale po paru dniach minie i bedziesz czula sie swietnie :) pamietam zawsze po kapieli o oliwce :) zoabczysz po tygodniu bedziesz biegala przed lustrami w domu tak jak ja hahaha

i nie przejmuj sie mzoe kiedys spotkasz jakiegos obrzezanego :) u nas w kraju to malo oryginalne jeszcze ale juz idzie do przodu :) ja swojego az w niemczech znalazlam :) juz nie jestesmy razem ale w zyciu piekniejszego penisa nie widzialam :)

aja uwazam ze facet tez klate powinien golic :) no chyba ze ma malo wlosow ale to tez niehigieniczne przeciez .. czlowiek sie poci i ten pot zostaje na tych wlosach fuuj

Gość bleeeeeeeeee
phi, ja juz ze trzy!:) Nie chce nigdy więcej owłosieńców, a fe, paskudztwa, ble, ble, ble!!!!

Gość Pentagon
Żal mi Was drogie panie ,ale poniekąd rozumiem.Kilka razy słyszałem od swoich partnerek że pięknie pachnę i jestem bardzo zadbany. A ja naprawdę tylko dbam o czystość -bo tak mnie wychowano. Fakt używam firmowej wody i dezodorantu ,mam czyste i obcięte paznokcie -bieliznę ,skarpety,koszule zmieniam codziennie a w przypadku spocenia nawet kilka razy w ciągu dnia- ale nigdy bym się nawet do kobiety nie zbliżył wiedząc że jestem spocony. To co piszecie to tylko potwierdzenie faktu że miałyście pecha przy doborze partnera.

a jak sie spocisz w trakcie, to tez od razu lecisz pod prysznic a pozniej wylewasz na siebie te wszystkie wody i dezodoranty? czy po prostu juz sie nie pocisz?:P