Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prowadzaca statystyke

najczestsze przyczyny rozstan

Polecane posty

dlaczego sie rozstaliscie? Co bylo tego przyczyna?

Gość qwetrewqa
zdrada

moj jeden byly sluchal sie za bardzo mamy i twierdzil ze przed slubem nie nalezy uprawiaC SEKSU (KOSZMAR MIALAM 18 LAT)a studiowal medycyne haha, drugi mnie bezczelnie zdradzil i udawal ze nie, trzeci okazal sie takim tlukiem ze nie dalam rady tej glupoty wytrzymac, a czwarty jest mezem i na razie jest ok

Gość mrooofka
alkoholizm

Gość jablko o smaku gruszki
raz zdrada, dwa-mowilam ze nie wierze w stale zwiazki i ze napewno sie nam nie uda-wkurwil sie chlopak i mial dosc

Gość Alicja czarodziejka
-- zdrada --brak rozmów -- nieszczerość --strach -- nałogi (wszelkie ) --brak miłości --brak dojrzałości itd.

a czy pochodzenie, badz status materialny moze byc przyczyna rozstania?

Gość zdaniem.faceta
Ostatnio jest taka moda, że kobiety odchodzą od facetów , kobieta odchodzi lub wyrzuca faceta tylko z tego powodu , uważa jego za kompletne zero i bez ambicji , nie jest ważne, że ten facet płacił i utrzymywał dom przez kilka lat i zżył się z córką tej kobiety i tak jest zerem , kobieta nie potrzebuje takiego faceta, który zarabia 2200 zł. miesięcznie , kobieta potrzebuje faceta, który jest KIMŚ .

Gość kulka lodów malinowych
Nie sądzę. Słuchajcie, najczęstszy powód to niezgodność charakterów, inne pragnienia, inne oczekiwania wobec świata-nic więcej nie potrzeba!

Gość moj niby odszedl
bo byl zalamany ze nie mial kasy ale mysle ze to sciema byla nie wierze juz facetom a bylo to juz 2 lata temu wiec do tej pory na pewno znalazl prace a moze juz z inna w lozku lezy nie wierze w zadne brednie, po prostu znudizlam mu sie, wale go

Gość prawda jest taka...
w moim przypadku powodem rozstania byl bardzo niedojrzaly chrakter chlopaka. facet prawie 30 lat a umysl malego glupiego dziecka. sam nie wiedzial czego chce od zycia. co chwila zmienial zdanie, ciagle mu cos nie pasowalo, za duzo analizowal, w koncu kopnelam go w dupe bo ile tego gadania o dupie maryni mozna sluchac. normalny facet juz dawno by mi kupil pierscionek zareczynowy bo fajna laska jestem, a nie pieprzyl bez sensu. pozdrawiam

Gość zdaniem.faceta
prawda jest taka... Powiedz jasno, że chciałaś być sama albo za chwilę będziesz szukać faceta na forach randkowych :)

Gość a może.... . .
Facet był za dobry,za bardzo kochał,za bardzo się starał. Przez to stał się nudny bo zawsze było wiadomo co zrobi. A niestety więszość kobiet lubi tzw. skurwysynów. \"I kota można zagłaskać\" czy jakoś tak to leciało.

Gość Marzenkoman
Moja za późno odpowiada na moje esemesy

Gość psychologistamista
Donald Tusk i jego polityka rodem z PRL.