Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Braciszekkk

Przeszkoda jest moj syn!

Polecane posty

Gość Braciszekkk

Mieszkalismy razem i bylo calkiem niezle,doputy moj syn z bylego malzenstwa nie zaczal przebywac u nas coraz cieszciej.Stwierdzila,ze nie jest w stanie tego zniesc i mimo naszych trzech wspolnych lat odeszla twierdzac,ze nie czuje dzieci.Kurwasz mac!!! O co chodzi? Dla jasnosci ma 26lat.Co ja mam myslec o niej,bo przeciesz z syna nie zrezygnuje!

Hmm wg mnie to z nia cos bylo nie hallo. Jakas niedojrzala albo nie wiem moze dzieciak byl tylko pretekstem ?

Gość to pretekst
Terrorystka ot co ! Chciała Cię mieć na własność . Nie szanując tego ze jesteś związany z synem nie poszanowała Ciebie . Wiem bo mam dwoje dzieci i wychowuję je sama . Nie wyobrażam sobie zeby mogły być przeszkodą dla mojego partnera. Nie pasują Ci moje dzieci to bujaj się przyjacielu i na oczęta nie pokazuj bo nie ręczę za siebie Odpuść ją sobie . Nic dobrego z tego nie będzie. Coś czuję ze tylko szukała pretekstu

Gość Braciszekkk
38 latek to juz nie tak malo? Kocham dzieciaki i chyba macie racje. Dobry pretekst nie jest zly? Hehe...I ot ponownie jestem sam.

Gość Braciszekkk
Moj synek ma 9 lat i jest strasznie czuly.Poprostu jest jeszcze dzieckiem i moim zasranym obowiazkiem jest go chronic!

Gość MmL
Ciesz sie ze juz nie jestes z ta kobieta. Wyglada na to ze byla egoistka skoro nie byla w stanie pomyslec o Twoim synu. Znajdziesz jeszcze taka , ktora pokocha i Ciebie i Twojego syna. Powodzenia🖐️

Gość Braciszekkk
Ratunku,i faceta czasami trafia sie zyciowa lipa! Uwierz mi,ze wiem cos na ten temat?

Gość moiiii
gdybym miala 26 lat nie pakowalabym sie w zwiazek z dzieciatym facetem. Powinienes to zrozumiec.

Gość Braciszekkk
Moze dziwnie to zabrzmi,ale ona ich poprostu nie lubi.

a może ona nie lubi dzieci? może nie mogła się dostosowac? przecież kiedy Cię \'brała\', to Twój syn nie mieszkał z Tobą... co innego, gdyby od razu sprawa była jasna- że związuje się i z Tobą i z Twoim synem... a tak? na pewno nie jest jej łatwo i nie mówcie, że ona taka straszna, może jak to wszystko przemyśli, to zmieni zdanie.

Gość Braciszekkk
Ok,ale wiedziala o tym od trzech lat.Nie jestem idiota i wiem,ze poprostu jest ktos inny,ale taka wymowka?

wiedziała o tym, że masz syna... a nie o tym, że Ty, ona i Twój syn będziecie spędzac ze sobą czas na codzień

Przecież wiążąc się z Tobą wiedziała że masz syna dlaczego teraz chce mieć Cię na własność? Nie dawaj się, znalazła sobie dobry powód do rozstania, ale pewnie i tak wróci z podkulonym ogonem

Gość Braciszekkk
Ciezko mi wszystkim odpowiedziec,ale jestem szczery i ten temat byl jej znany od poczatku.Chociaz na swoj sposob tez ja rozumie...

Sluchaj .... Ok. Nie potrafisz odpowiedziec na proste pytanie - niewazne. Byliscie razem 3 lata. Gdy sie poznaliscie , Ty miales 6 letniego syna , byles w separacji (albo ona byla Twoja kochanka , niewazne ) i miales 35 LAT !!!!! Ona byla bezdzietna panienka , majaca lat 23 !!!!! Jak myslisz , kto powinen byc madrzejszy?! 9 latek potrafi juz niezle wejsc za skore...Ona nie miala czasu dorosnac , bo spadlo jej z nieba dziecko ! Moze z 6 latkiem dawala sobie rade ale z 9 latkiem juz nie ?! Poszukaj sobie kobiety w Twoim wieku i majacej dzieci , no chyba ze uwazasz takie kobiety za stare dla Ciebie....

Gość Braciszekkk
Potrafie przyjac krytyke i byc moze masz racje? Chce cie na swojego zyciowego doradce! Przeciez nic zlego zasiegnac opini?

Mam nadzieje,ze mowisz to bez sarkazmu :P Mam przyjaciela ( tylko przyjaciel ) ma 2 dzieci. 8 i 6 lat. Pokochalam te dzieciaki miloscia bezgraniczna....ale ja mam 32 lata i wiem co robie... No i poniewaz nie jestesmy razem , nie ma \"ryzyka\" rozstania i kolejnego zachwiania emocjonalnefgo dzieciakow.

Gość No kuuuurwaaaaaaaaaaaaaaa
I po temacie :o Autorze , jak sie zaklada topik to zaglada sie do niego :o Czyzby PROWOKACJA??????????'