Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuziaa52

jest młodszy o 12 lat

Polecane posty

moj partner jest mlodszy o 12 lat W lozku jest wspanialym kochankiem.Ale boje sie znim przyszlosci predzej czy puzniej on mnie zostawi.mamy juz wnuki coniewiem jak postapic Czy zerwac to wszystko

Gość później może być za późno

Gość razem te wnuki macie
jakos niejasno napisałaś.

Gość a ile macie lat
? ? ?

Gość kasikkkkkk
Facet moze byc starszy od kobiety o nawet 20 lat i gra wiec kobieta tez moze o 12. pozdrawiam

a czemu niby zrywac???? ja uwazam ze skoro sie kochacie to nie ma zadnych przeszkod aby byc ze sobą myslisz ze twoj zwiazek to jedyny z taką roznicą wieku????masa jest takich ludzi i wiekszosc z nich zyje znacznie lepiej niz przykladowe \"partner starszy od partnerki\" nie te czasy juz....to nie sredniowiecze powodzenia zycze :)

Gość znam taki przypadek
że facet miał żonę o 11 lat starszą od siebie a później ją wymienił na 8 lat młodszą od siebie...to ta jego była żona jest 19 lat starsza od dziewczyny z którą ten facet jest

Gość później może być późno
no jak się ma 59 lat to nie szuka sie młodzieńców :O za chwilę przeciez pomarszczysz sie cała i co wtedy?

jestesmy od 5 miesiecy Ja jestem na stalej rencie A on pracuje Nazwalam to wakacyjna miloscią bo z wakacjami chcę skonczyc

Gość No kuuuurwaaaaaaaaaaaaaaa
Pozniej moze..... Nie pierdol glupio

to ciesz się tym, co masz i nie marudź. To nie jest jakiś głupi małolat, który chce przelecieć starszą babkę. Wyluzuj.

Gość do zuziaa 52
to ty taka puszczalska starucha jesteś...chciałaś go tylko na wakacje jak jakaś gówniara...

wszyscy stazejemy sie zkazdą minutą jednakowo Ja wygladam gora na 50 ze swij temperamentem w pociagu musze pokazywac ligitymacje Wlasnie o to chodzi ja napewno strace na swej urodzie i CO

Gość gfhjkloiuu
Nie kończ. I chromol opinie 20-to latek. To twoja ostatnia być może szansa w życiu na chwile szczęścia. Nawet jak się skończy, to co z tego? Co masz do stracenia? Szekspir pięknie napisał : "trwaj chwilo, chwilo - jesteś piękna". Nawet jeśli to tylko chwila, to piękna i z tego się ciesz. Masz swoje lata i nie czarujmy się - twój czas przemija. Pozwól sobie na tę radość bycia z kimś, kto cię pożąda i chce. To daje kobiecie więcej niż kosmetyczka i psychoanalityk razem wzięci.

wiek powinien zobowiązywać, a tu proszę przelecieć faceta i porzucić :O oj staruchy staruchy tylko wam figle w głowie :P

Przelecieć faceta i porzucić"... dobre!! :D

nigdy w zyciu nie przezylam takiej milosci bylam w malzenstwie 37 lat bylam bita za nic i zdradzana a to mozna bylo obejzec na TVNrozmowy w toku .wiedzialam ze mnie zdradza ale nie az tak

a kiedy to będzie leciec?

Gość zorza_polarna
na szczescie jestescie w tym wieku ze zadne nie musi przejmowac sie opinia otoczenia... powodzenia:)

zuzia nie zastanawiaj się nad tym, poddaj się chwili, niech to ona za Ciebie zdecyduje. Ktoś tam dobrze pisał że to może być ostatnia szansa aby przezyc coś takiego. skąd wiesz czy wychodząc jutro do sklepu po bułki wrócisz do domu? Carpe diem;)

w tv kilka razy byko bo sa powtorki Dziekuje za slowa wsparcja naleze do osob odwaznych nie przejmuje sie plotkami ja mieszkam na wsi i tu tylko gwizdne to cala wies mnie sledzi

Bronilam sie sama jak moglam i nic ztego ja go kocham na sama mysl ze sie rozejdziemy To zle sie czuje a co potem

ale dlaczego masz go zostawiać? co później zrobisz? będziesz jęczeć że jesteś sama? ciesz się że jest i że się Tobą zainteresował.

Wyjade do pracy do wloch umie mowic po wlosku juz tam pracowalam no taki mam zamiar zawsze mozna zmienic zamiar

Gość jesteś szcześliwa
to badz !! :) i nie zastanawiaj sie co bedzie za rok, bo wtedy już nas może nie być :) miej gleboko gdzieś opinie tych, którzy twierdzą, że cie zostawi dla mlodszej itd, to tak samo prawdopodobne jak to, ze ty go wymienisz na starszego ........ na takiej samej zasadzie można innej napisać, ze ją równolatek wymieni na szczuplejszą bo przytyla, a blondynke wymieni na brunetke itd, po co sobie tym zaprzątać glowe :) najzwyczajniej badz szczęsliwa :) życie jest tak ulotne i krótkie :) pozdrawiam :)

Gość sorry ale obydwoje
Jestescie starzy A on miał żone? Musi lubieć starsze kobiety i to od zawsze w nim było Sorry ,ale on juz naprawde jest stary

Gość gfhjkloiuu
....w związku z tym od razu połóżcie się go grobu.... Swojej matce też powiesz,że ma już umierać i że nic od życia się jej już nie należy. No jak 47 lat to starość to ja pierniczę..... Ile masz latek dziecinko? 16?