Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuziaa52

jest młodszy o 12 lat

Polecane posty

Gość sorry ale obydwoje
Mam 38 i nie widze w tym nic złego ,ze stwierdza ,ze są to stare pierniki Pewnie ,ze im sie nalezy ,ale dziwi mnie ten opis sytuacji na kafe A pytałam o konkrety czy miał żone itp.

Gość jak facet 47 letni
jest stary to co bi jeszcze na tym świecie Brad Pitt ??? ;)

Gość gfhjkloiuu
Nie wspominając o takich staruchach jak Mel Gibson (mniam, mniam). Oj, chciałabym takiego "starucha".....:D

Gość to ty jesteś stara kobieto
to do tej 38 letniej :) ale nie ze wzgledu na lata tylko na psychike :) urodzilaś sie już chyba stara, niektórych to kalectwo dotyka :)

Gość stare ropuchy sie bredzlują
Przed kompem Nie dla was aktorzy lalunie ze sztucznymi szcżekami ;)

Gość później może być późno
do sorry ale obydwoje - jeżeli jest po rozwodzie to chyba jasne, ze miał żone :O

Gość Jak można takie stare pudło
Po 50 tce walic sucha cipa ,smród na kilometr

Miał żone a szuka mamy temat stary jak świat

myślę, że bardziej śmierdzi niemyta młoda cipa niż zadbana stara - to już szczegół :O

nie można szujkać mamy w kobiecie niewiele starszej od siebie :O

12 lat starsza to mało? Jak on sie urodził to ona chodziła do 6 kalsy szkoły podstwowej i cipa już pocierała

Gość smród nie jest cechą
charakterystyczną wieku tylko brudasów życze ci 20 letniej śmierdzącej brochy :) zdarza sie cześciej niż myślisz hehe

Gość niech żyją młodość
i głupota. :o

z wiekiem ta różnica się zaciera, nie wiesz o tym? 12 lat w dzieciństwie to dużo ale póxniej jest inaczej pomimo, ze to nadal 12 lat

Gość jaki to pokolenie beznadziejne
jest hehe sami kretyni :) braki szarych komórek zastepują chamstwem

Gość noooooooooooooooooooo
i jeszcze myślą, że są zabawni :) żalosne

jak mozna stare podko oto moja odpowiec niewiem ile maszlat ale obys nigdy niebyl /byla takim starym pudlem jak ja mosisz zniknac za mlodu z tego swiata to twoj wybor nie dozyc 30 bedziesz podziwiamy na cmentarzu ja pragne dozyc sedziwego wieku przeciez zyje na swoj rachunek dupku

i po dzisiejszej dyskusj nie zrywam Ajak meszczyzna jest starszy nawet o 25lat to dobrze ,a Gdzie jest rowno uprawnienie a czy my kobiety jestesmy gorsze my ze starymi mozemy byc a na odwrot to nie zostawie ten zwiazek czas pokaze sam zrobi swoj A ON tak pieknie rozmawial ze mna z pracy tak duzo buziaczkow przeslal na dobranoc

Gość cichy aniol
zuzia masz może email albo gg

Gość anittttaaaa
zizia i tak trzymaj :) ja mam mlodszego faceta i jestem bardzo szcześliwa :) jesteśmy razem już 3 lata i jest cudownie :) związki moich koleżanek co to mi powtarzaly, że i tak mnie zostawi sie porozpadaly albo są nieudane , a my dalej jesteśmy zakochani jak dzieci :) Tobie też życze szczescia :) a gadaniem zawistnych i nieszcześliwych ludzi sie nie przejmuj :) Polacy już tacy są ( na szczeście nie wszyscy ) , że jak widzą , że ktoś jest zadowolony i szcześliwy to ich szlag trafia i znajdą milion powodów żeby ci to popsuć..... nie daj sie i na przekór zawistnikom bądz zakochana i sczęśliwa !!! :)

Gość kobieta mlodszego faceta
kto jest w takim związku i chcialby pogadać ??? czasem mam tyle watpliwości ..... ale kocham

Anito oj dobrzmi radzisz ? to jest to mni sie dobrze powodzi mam nowy sam i mlodego faceta i Ja tak ladnie sie ubiera ;;gustownie;; I to wszystkich zazdrosc zrzera ktos pytal tak mam GG 2087636 poczte mam ja jestem babcia nowoczesna mam i kompa przeciez

Gość Oczarowana Czarownica
Jestem z facetem mlodszym o 9 lat. Jestesmy razem od prawie roku, ale znamy sie kilka lat. Dlugo o mnie zabiegal. A ja, wychowana stereotypowo-balam sie. Moj poprzedni zwiazek byl tradycyjny - i kompletny niewypal. W koncu zaufalam sercu. I dobrze. Prawda jest taka ze my wogole tej roznicy nie odczuwamy. On ma 28, ja 37. Mamy juz uksztaltowane osobowosci, wiemy czego w zyciu chcemy. Mamy bardzo podobne poglady, upodobania, styl zycia. Kochamy sie bardzo. Jesli ludzi laczy wiecej niz pociag fizyczny, zwiazek rozwija sie poza ten etap, to szansa na przetrwanie jest na pewno. Wieksza niz ryzyko, ze sie nie ulozy. Kobietki, nie bojcie sie i wyjdzcie szczesciu na przeciw. My mieszkamy za granica i tutaj takie pary nie wzbudzaja niczyjego zdziwienia. Swiat sie zmienia, ludzie sa bardziej otwarci. Nie dajcie sie stereotypom.