Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczKAaaaaaaaaa

kto chce pogadac?

Polecane posty

Gość emeriks
ja uchodzę na całkiem fajnego chłopaka choć wcale sietaki nie czuję a dziewczyny jakos uciekają albo siemnie boją :(

Gość --- KoKi ---
bo Ci , ktorzy sie uwazaja za 'fajnych' sa troszke egoistami .

Gość rrrrrrrrr
Koki: co razem? razem to sie mamy posmiac i mila konwersacje przeprowadzic a ten nieszczesnik to juz sam musi sie uporac ze swym problemem. my mu mozemy tylko rada sluzyc. po co szukac? po co probowac czegos na sile? tylko dlatego aby nie byc samotnym?

Gość --- KoKi ---
rrrrrrrr -> fakt. nieszczesnik ma pecha..

Gość emeriks
ja nie jestem egoistą!!! zawsze bardziej ceniłem swoje cechy charakteru niż wygladu i zawze strałęm siebyć miły dobry dla wszystkich poświęcałem siei co ...dupa zbita null nic a nic mi to nie dało

Gość rrrrrrrrr
Emerix: uciekaja? ale w jakim sensie? a jak stosunki z kolezankami zwyklymi?

Gość emeriks
dziewczyny wolą brzydszych facetóq z przeszłościa albo takich jakiś znanych w tłumie by być zauważaną i by być na ustach wszystkich

Gość emeriks
no chciłem siepoznać z taką jedną a ona ciągle uciekła przedemną i ni mogłem jej złapać...

Gość emeriks
albo inna wolała brzydkiego chłpoa bo on jest znany i rozpoznawalny i przy nim była kims liczącym sie w towarzystwie nie rozumiem tego...

Gość rrrrrrrrr
hej, a Ty na pewno masz 21 lat? bo o ile pamietam to za takimi facetami jak opisujesz biegalo sie w podstawowce albo we wczesnym liceum

Gość --- KoKi ---
Emerix -> sory, nie chcialam Cie urazic.. spox.. i wspolczuje, ale ja Ci nie potrafie pomoc. ..juz probowalam pomoc takim osobom, ale sie nie udalo.

Gość rrrrrrrrr
a moze po prostu byles zbyt upierdliwy i sie dziewoja sploszyla co?

Gość emeriks
no bo jakos tak jest że większość dziewczyn w moi9m wieku albo max 2 lata młodsze są już dawno zajęte a młodsze no cóż tak jest jak opisuje

Gość --- KoKi ---
lol. ja nie czuje tego tematu :D:D:D hehe.. pozdrowka. 3majcie sie. narka :)

Gość emeriks
podobam siędziewczynom zauważam to jak wiele dzieczyn udaje mi sie złapać na dłuższy kontakt wzrokwy ale ciągle jednak coś jest nie tak

Gość rrrrrrrrr
a o starszej nie myslales? dojrzalsze emocjonalnie, raczej wiedza czego oczekuja od zycia, i chyba jest ich miliardy na swiecie. czekaja na milego faceta ktory potrafii je zrozumiec i uszczesliwic. nie pisze oczywiscei o starszych paniach ale rok dwa starszych

Gość emeriks
ostatnio taka jedna na basenie ciągle patrzyła sie na mihe a im była bliżęj próbował patrzeć mi w oczy i co i później przechodzi obok mnie i liże siez e swim facetam :( kurwa lae porażka :((( łee

Gość emeriks
starsze jak sie dowiadują ile mam lat to zazwyczaj też uciekają

Gość rrrrrrrrr
czlowieku!!! opamietaj sie. zachowujesz sie jak szczeniak. ja pare lat jestem od Ciebie starsza, facet na stale tez jeszcze mi sie w zyciu nie przydarzyl. marze o nim ale nie chodze codziennie z jezorem na wierzchu i tabliczka na piersi: JESTEM ZDESPEROWANA. ZOSTANIESZ MOIM KSIECIEM? heheh

Gość emeriks
ale nie czujesz żę czas Ci ucieka??

Gość emeriks
bo wiekszość w moim wieku już kogoś ma a wiele dziewczyn trzyma sie zawyczaj faceta nawet za cenę braku szczęścia bo wie zą jak odejdzei od swojego faceta to mozę już później ciężko coś zanleść

Gość rrrrrrrrr
oczywiscie ze czuje, goni jak cholera, czasami mnie to przeraza, ale ja nie szukam nikogo na chama, nie chce z kims byc aby tylko byc, ot tak dla zabicia samotnosci. bedzie to bedzie. wierze w to ze kiedys i na mnie czas przyjdzie i ze jeszcze nastanie pora kiedy bede promieniowala szczesciem. i Ty tez!!! uwierz mi. gdzies tam ktos czeka na Ciebie. hehehe, a moze nawet na tym Twoim basenie :)

Gość emeriks
itak szukam i szukam tak wyglad mój dzień że po pracy wpadam coś zjeśći ruszam na łowy hehehehe i widzę peło samych dziewczych do okołą tylko okazuje sieże one sa jednak zajęte :\

Gość rrrrrrrrr
a powiem Ci ze widzac po swoich znajomych to wiekszosc ich dlugoletnich zwiazkow rozpadla sie gdy CI mieli po 22-23 lata. niektorzy maja juz kogos i sa szczesliwi, inni jeszcze czekaja. takie zycie

Gość rrrrrrrrr
gwiazdeczkaaaaaaaaa a Ty gdzie sie podzialas?

Gość emeriks
kiedyś mogłem mieć fantasdtyczna dziewczynę ..poznałem ją na sylwestrze ale przecholowałem z alkoholem niestety czego bardzo żałuję...ona znalazła sobie kogoś innego, jednak kiedy przechodzimi obok siebie to jednek nie jesteśmy sobie obojętni ona mnie doskonale pamięta ale jest z kimś innym a ja teraz strasznie żałuję bo mogłem mieć tak fajną dziewczynę zę szok!

Gość emeriks
myślałem że znajde sobie kogoś innego ale w skrycie ciągle pytam znajomego czy ona dalej jest z nim...bo jakoś tak nie jest mi obojętna

Gość emeriks
im częściej ją widuję tym bardziej żałuję i tym baRDZIEJ chciałbym z nią być...

Gość rrrrrrrrr
no coz ... alkohol nie raz juz namacil ludziom w zyciu. ale jakos i tak nie moge z niego zrezygnowac :) a nie pomyslales ze moze tak wlasnie mialo byc? nic nie dzieje sie przypadkowo. moze gdybys teraz z nia byl, Twoja prawdziwa milosc, Twoje przeznaczenie smigneloby CI sprzed nosa widzac ze jestes zajety. ktoz to wie?