Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kopciuch

Umowilam sie na randkę z nieznajomym.

Polecane posty

Gość Kopciuch

Raz kozie smierc. Nigdy nie umawialam sie z osoba, z ktora zamienilam tylko pare zdan w necie. W sumie, czym to sie rozni od spotkanai z kims, kto cie zaprasza na kawe chwile po tym, jak wpadacie na siebie na przystanku:) Chwila relaksu w tym nudnym zyciu...albo porazka i ucieczka;)

masz racje :) bedzie dobrze :D ale wez ze soba gaz albo paralizator... na wszelki wypadek ;)

Gość to ja wezmę maskę
:D

Gość to ja wezmę maskę
lepiej z nią niż bez:D za piękny nie jestem:P

:D nie wiem czy piekny.. ale napewno skromny lub brak pewnosci siebie.. odrzuc maske, zaluz kask - przynajmniej jak power rangers bedziesz wygladal - a to juz pozytywny bohater ;)

Gość Kopciuch
Oczywscie, umowiam sie w publicznym miejscu, gdzie zawsze mozna krzykiem poploch posiac;) I pod zadnym pozorem nie wsiadam do jego samochodu...etc. w sumie zabawne to, jak przesadnie jest sie ostroznym przy takich znajomosciach, a praktycznie kazdy moze nas skrzywdzic. No nic, chlopak przystojny, niby, troche zbyt na luzie, jak dla mnie, ale przeciez slubu z nim nie biorę:) Juz fiksuję z braku rozmow z plcią przeciwną...

Gość to ja wezmę maskę
chojrak strachliwy pies:P też pozytywny:D Kopciuch udanego spotkania, zawsze możesz założyć martensy ze stalowym czubkiem:classic_cool:

chyba Cie dobrze rozumiem :) widze ze srodki ostroznosci wszelakiej zamierzasz zachowac - lux, bo to nigdy nie wiadomo ;) i pamietaj ze zeby napic sie piwka, ne trzeba kupowac odrazu calego browaru ;)

Gość Kopciuch
Nie posiadam:P Z nerwow to chyba wczesniej zwymiotuję. Generalnie nie lubie takich spotkan, ale co tam. Głowy mi przeciez nie ukręci. Najwyzej przysnę z nudów;)

randek nie lubisz? cos Ty, fajnie sie pobawisz i moze z tej maki bedzie chleb? podobno przystojny, wyluzowany.. trzymam kciuki ;)

Gość Kopciuch
Dzięki:D Lubię, ale nie takie, gdzie nie wiem z której strony go ugryzc;) Nie zdziwilabym sie, gdyby liczyl na jakis numerek, czy cos w tym guscie, palantów teraz sieją równo, a niewinnie wyglądają:D Jak na moj gust, jest zbyt przystojny. Ja przy nim...jak taki Kopciuch, zakladajac negatywnie;)

troche sie nie znam ale przestan podchodzic do tego w ten sposob.. to nie on jest za przystojny dla Ciebie.. mysl sobie ze zajebisty zaszczyt go kopnol, ze TAKA laska jak Ty postanowila sie znim laskawie umowic ;) troche wiecej wiary w siebie i glowa do gory :)

Gość to ja wezmę maskę
chjrak tchórzliwy pies, obawiam się ,że link stchórzy za każdym razem jak do wstawię:D zbyt brzydka dla ładnych a dla brzydkich ....za ładna a choooooooo:P tak mi się piosenka przypomniała:D proponuje mieć to tam gdzie,,,,,no tam gdzie autorka tekstu:classic_cool:

:D piosenka fajowa :D ale n ie wiem jaki to tytul ma, bo bym sobie przed snem poszukala i posluchala :)

Gość Kopciuch
Juz sie wiele razy nasluchalam, ze jestem sliczna, ladna, etc. ale to przez pryzmat uczucia bylo, wiec nieobiektywne:) Nie znasz Chojraka? Cartoon Network nie ogladasz? Chojrak to taki pies, ktory sie wszystkiego boi, ale za kazdym razem i tak ratuje swa ukochana wlascicielkę:D http://www.filmweb.pl/Film?id=104639

dziekujem Wam :D nie ogladam chojraka :( ale chyba zaczne :) a widzisz? jednak jest cos na rzczy, skoro ludzie mowia Ci ze jestes ladna, fajna etc to tak jest. I nie mozesz oczekiwac ze zawsze beda to oceny obiektywne.. bo o to dzis trudno, ludzie zawsze sa subiektywni bo nie dystansuja sie do siebie samych a tym samym do innych :O Filozuje troche ;) wiec czas na mnie dobrej nocy Wam zycze i tej rndki udanej :D 🖐️

Gość to ja wezmę maskę
alez nie ma za co obywatelko:P Dobranoc