Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pepe25

Moj facet oglada sie za innymi

Polecane posty

Czesc Dziewczyny (i Faceci :) ) Wskoczylam na formu i pomyslalam ze podziele sie swoim problemem i poslucham rad i opinii innych. Otoz od ponad roku jestem z facetem, zalezy mi na nim, jest kochany dla mnie i chyba bardzo mu zalezy na naszym zwiazku. Chodzi mi o to ze nie radze sobie z faktem ze on oglada sie za innymi kobietami (zaznacze ze tylko bardzo ladnymi). nie wiem czy jestem chora czy co ale po prostu nienawidze faktu ze podobaja mu sie ladne kobiety. Wiem ze mozecie pomyslec ze jestem stuknieta, ale taka juz jestem. Wk... mnie to ze on jak sam o sobie mowi jest Esteta-tak mi to tlumaczy, ze kocha piekno wiec i podziwia piekne kobiety. Wiecie- najgorsze jest to, nie myslcie je jestem prozna czy cos, ale mi niczego nie brakuje, wrecz ciesze sie duzym powodzeniem u facetow, i przed poznaniem jego czulam sie naprawde piekna-wiem ze to moze prozne ale jak faceci leca na ciebie-to chyba mile uczucie dla kazdego. Wiecie-teraz mam 25 lat. studiowalam, chodzilam na dyskoteki i Wiecie nie bylam szara myszka i zwracalam uwage na siebie-zawsze. Opalona, brunetka, bardziej srodziemnomorska karnacja niz polska. Teraz chociaz nie zmienilam sie pod wzgledem urody, czuje sie przy moim Facecie malo atrakcyjna, a to przynajmniej dla mnie jest bol nie do zniesienia. Czesto rycze, choc on o tym nie wie. Nienawidze tego ze on jest tym Zasr... Esteta i kocha piekno. Powiedzcie mi co mam robic?- jak tylko widze ze popatrzyl sie na jakas dziewczyne nienawidze i mam ochote odejsc. Choc tak na prawde serce mi sie kraja bo zalezy mi na nim. Tylko tego jednego nie moge zniesc no jeszcze jedna lub dwie rzeczy by sie znalazly-ale to moze potem. na koniec dodam, ze moj Facet (ma 32 lata) wcale nie jest jakis macho, przystojniacha czy co, zeby rwac laski. Wiec tym bardziej tego nie rozumiem. Poradzcie mi cos, jak nie myslec o tym, prosze.. Co robic:(

czyli jest normalnym zdrowym mężczyzną :D ty nigdy nie spoglądasz na przystojnych facetów? miłość i związek to nie jekieś niewolnictwo :) to, że sobie popatrzy jescze o niczym nie świadczy :) wyluzuj... :) i ciesz się zyciem :)

Gość tanga
to moj tez tak ma a co najgorsze to zawsze gapi sie na brunetki zawsze poprostu ma taki odruch ze patrzy a dodam ze jego byla w ktorej byl totalnie zakochany byla brunetka............az mnie czasami boli gdy widze jak on patrzy ale niema na to lekarstwa. chyba wazniejsze ze kocha ...........:(

gorzej jakby sie za brzydkimi ogladał :P a jak za ladnymi to znaczy ze zdrowy mezczyzna :) przeciez my kobiety tez sie za fajnymi ciachami ogladamy :D

Gość tanga
i dodam ze nie raz mu zwracalam uwage i nawet plakal bo mnie zabolalo a on na to ze przewrazliwiona jestem ..a to dran !!!!!!!!!wiec dalam se spokuj a niech sie gapi przeciez mu oczu nie wydlubie??????????? a i ja czasami mu na zlosc zrobie i popatrze w jego towarzystwie na innego i zamrucze mmmmmmmmmmmmmm fajny...a go szlag bierze hi hi hi

zwiazek to moze nie niewolnictwo, Ja i owszem czasem sie obejrze, ale ja moge:) bo to on walczyl o mnie przez pare miesiecy a nie ja o niego. A teraz mi sie oglada za babami. Jak mnie to wk... on wie ze ma przerypane jak zobacze ze sie popatrzyl i stara sie to robic tak bym nie widziala ale to mnie jeszcze bardziej wk... Nie moge zniesc tego-jesli mnie kocha to po co mu piekno innych bab??? ja cie nie moge. Sory jestem wyluzowana na codzien :) ale ten temat mna gotuje na max... Wiem ze on nie wyobraza sobie zycia beze mnie- wiec why????

Gość tanga
jak to czytam to normalnie ---JA------- Z PRZED paru tygodni, tez nie wytrzymywalam jak patrzyl ukradkiem na inne normalnie ialam ochote go walic po pysku .......i nie ukrywam ze dalej nie to boli ale staram sie nie zwracac na to uwagi bo naprawde w niczym nie zaradzisz zloscia a nich niema lekarstwa musza patrzec i tyle a my biedulki musimy sie z tym pogodzic

Gość tanga
.........a masz tez tak ze nawet jak w jakims filmie ktory ogladacioe jest jakas ladna laska to cie juz zrzera od srodka ze zlosci ze on sie gapi ............bo ja tak mialam i to bylo chore(niestety)

Gość WIEM CO CZUJESZ AUTORKO
PEPE25 MAM TO SAMO CO TY!JAKBYM SIEBIE CZYTAŁA.. TEZ MNIE WKURWIA DO GRANIC TAKIE ZACHOWANIE TYMBARDZIEJ ZE JESTEM ŻYWĄ KOPIĄ ADRIANY LIMY ALE TO NIC NIE DAJE:( ON I TAK SIE OGLADA:(

tanga ..dokladnie tak..najgorzej znosilam filmy z ładnymi laskami..no szok..zabranialam mu ogladac nawet jak wiedzialam ze fajna laska gra a wczesneij nawet przed ogladaniem filmu z nim wchodzilam na neta i czytalam opisy filmow i sprawdzalam aktorki i jak byly w miare przecietne to ogladalismy..chore ,nie?:)

Gość tanga
tu niema z czego sie nabijac.........to chora zazdrosc ktora trzeba leczyc...........

Gość bergamotka21
no bo tacy faceci są po prostu całkiem nienormalni. maja przy swoim boku piękną dziewczynę i nie potrafia jej uszanować a zwłaszcza jej uczuć. ja na przykład nie patrzę się na innych facetów jak z moim idę tylko on jest taki bezczelny. bez sensu. oni mają chyba jakieś mózgi niedokończone

najlepsze ze mam na uczelni kolezanke :)jakbyscie ją zobaczyly to byscie padły.. ALBA .LIMA .BELLUCCI ,ZETA ,,JOLIE PRZY NIEJ TO BRZYDULE.. NO JA PIERDYLE ŁADNIEJSZEGO CIALA I TWARZY NIE WIDZIALAM PRZEZ 25 LAT W ZYCIU BO MAM 25 LAT TEŻ :) ONA JEST POLECZENIEM KAZDEJ Z TYCH WYMIENIONYCH PIEKNOSCI.. I WYOBRAZCIE SOBIE ZE ONA MA FACETA NIŻSZEGO OD SIEBIE I TAKIEGO DZIWNEGO ..NO NIE JEST ZA ŁADNY..A DO TEGO ONA JEST TAK CHORA Z ZAZDROSCI ZE SIE LECZY U PSYCHOLOGA Z TEGO..JEJ FACET MA U BOKU TAKI IDEAŁ A OGLADA SIE ZA INNYMI NORMALNYMI LACHAMI..I ONA TEGO PRZEZYC NIE MOŻE..MOWI ZE ZAWSZE JAK WIDZI ZE SIEOGLADA ZA JAKAŚ TO ONA TAK STRASZNIE STARA SIE TAMTĄ PRZEDSTAWIC W ZŁYM SIWTELE I MOWI NA NIAZE TO PASZTET I BRZYDULA I JAK SMIE SIE OGLADAC ZA TAKIM PASZTETEM:) NO JEST CHORA Z ZAZDROSCI MIMO ZE JEST TAK PIĘKNA..

Malo tego ze w filmie, mnie szlag trafia jak on Esteta kochajacy damskie piekno kupil ostatni bez mojej wiedzy obraz- akt kobiecy- naga laska, cycole i zawiesil na scianie i sie zachwyca ukradkiem. niby sie spytal czy ma to zdjac ale dalam spokoj. ja nie wiem co jest :( :( na zewnatrz sie wkurzam na niego i krzycze ale w glebi plakac mi sie chce ale nie chce by to wyczul...

Gość tanga
niema ratunku oczy wtdlubac!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość nin_a
większość facetów tak ma że sie ogląda za pięknymi kobietami ale odrobina kultury obowiązuje gdy idziecie razem to powinien się powstrzymać od takiego obleśnego gapienia się. Co robić napewno nie mówic mu ze nas to denerwuje raczej odpłacić mu tym samym albo udawać że tego nie widzimy i zacząć nie tylko ignorować tą sytuację ale i faceta tak aby zwrócił na nas uwagę i pocuł się niepewnie- to chyba jedyna rada na tą obleśną cechę facetów

to moze nie za szczytne pocieszenie, ale lzej mi na duchu:) ze inne ladne dziewczyny maj tak samo jak ja. Jak to jest powiedzcie. Kurcze moj facet tez jest taki sobie przecietny, ja nie wiem czy chodzaca pieknosc:) ale do brzytkich nie naleze.:) Wiem ze nie zdrowa taka zazdrosc ale nie umiem chyba zrozumiec tego jego zachowania:(

nin-a wiesz, stosowalam ta metode pare razy, nie wiem jeszcze czy z rezultatem czy nie. Moj powiedzial tylko ze zabije kazdego ktory sie do mnie zblizy:) wiecie starsznie mnie wkurza to ze Moj mowi, ze kobiece cialo jest piekne-faceta nie, wiec dlatego on sie patrzy na piekne. Kurde nie wiem :(

Gość bergamotka21
i mi się wydaje tak jak któraś kolezanka pisała wcześniej żebyśmy robiły to samo to wtedy oni zmiekna i troche zastopują. ale jak znam naturę facetów, to zaraz będa nam robić wymówki dlaczego jak z nimidziemy patrzymy na tego, czy innego

Gość tanga
to moj raz tak beszczelnie postapil a bylismy w barze tylko we dwoje siedzielismy na przeciwko siebie , a gdy weszla do baru brunetka wypicowana piekna to on juz bokiem do mnie siedziel i krecil sie co by lepiej ja widziec.........niewytrzymalam i powiedzialam mu ze jak tak mu sie podoba to zamienmy sie miejscami zebys ja lepiej widzial.to sie wziol i wkurwil namnie ........i sie tlumaczyl ze nie patrzy na nia tylko na wszystkich ........od lepszej wymowki nie wymyslil. baran

tanga ale chamstwo :(straszny jest:)

A wiecie co, on mi raz powiedzial, ze patrzy sie tak na inne bo je porownuje ze mna?? G... mnie to obchodzi, co ja jestem figurka woskowa do porownywania. no siet, nie moglam wtedy. Myslicie ze to prawda??

Gość tanga
wiem o tym i strasznie mi z tym bo kocham tego palanta nad zycie..........

Gość no nie co wy piszecie
o ja pitole pepe25 :)ja bym dala w pysk swojemu za to:) jak smie pórównywac cie z innymi?? t oznaczy ze jak mu sie jakas bardziej podoba to mysli ze kurde szkoda ze nie jestem ztamtą ?albo ze szkoda ze tamta ałdniejsza jednak niż moja>>?o ja pitole..

Gość no nie co wy piszecie
a ty tanga dlaczego bylas zazdrosna o tą brunetke??czy ona faktycznie byla taka piękna??zastanów sie:)

Gość tanga
jak juz wspomnialam na nich nie ma lekarstwa :(

Gość tanga
byla piekna opalona wymalowana zreszta sama sie nana patrzylam bo przyciagaa spojrzenia .........to boli dziewczyny naprawde boli niby nic a jednak .......:(

Gość tanga
on zawsze powtarza ze takiej jak ja to ze swieczka szukasc i takie tam bzdety............to po chuja sprawia mi przykrosc glupim bezczelnym gapieniem sie na inne wrrrrrrrrrr

Gość MONICA BELLUCCI BUHAHHA
faceci mowią ze dla nich jestes najpiekniejsza ale tylko tak mówią . mam w pracy chyba z 10 kolegów i kazdy jak jest przyjecuie jakieś i są ze żonami to do żon:"jestes najpiekniejszą kobietą na swiecie"albo "inne to przy tobie pasztety " a jak są sami gdzies to masakara jak komentują w robocie jakie laski sliczne widzą nieraz itd..i ze chcieliby sie zamienic zamiast zony na taką ..szok.

Wiecie, czasem przychodze z pracy taka zadowolona i usmiechnieta- on sie zastanawia dlaczego:) czesto mowia mi koledzy w pracy ze swietnie wygladam itp, wtedy kazda kobitka czuje sie chyba tak fajnie i przyjemnie. Mam ochote powiedziec mu, dlaczego jestem dzis taka zadowolona, ale nie mowie, bo znajac Mojego obrazi sie i tyle...